Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Focarul de coronavirus din lotul României U21 continuă să se extindă şi în Liga I. Două cazuri pozitive anunţate şi de FC Viitorul

Focarul de coronavirus din lotul României U21 continuă să se extindă şi în Liga I. Două cazuri pozitive anunţate şi de FC Viitorul

Farul Constanța

Comentarii

Focarul de coronavirus din lotul naţionalei de tineret continuă să le dea bătăi de cap echipelor din Liga I. După Universitatea Craiova şi Chindia Târgovişte, care au anunţat cazuri de COVID-19 în rândul jucătorilor reveniţi de la reprezentativa României U21, acum are probleme şi FC Viitorul.

Doi jucători de la FC Viitorul, care au fost prezenţi în cadrul naţionalei de tineret, au fost depistaţi pozitiv la testele efectuate pentru coronavirus.

"Internaţionalii de tineret Radu Boboc şi George Ganea au fost depistaţi pozitiv la testele Covid-19 efectuate în ultimele zile.

Radu Boboc a ieşit pozitiv la ultima testare efectuată la lotul reprezentativ U21 şi a rămas în izolare.

Revenit marţi noapte de la lotul naţional U21, George Ganea a fost supus joi dimineaţă unei noi testări de către clubul nostru, iar rezultatul a fost, din păcate pozitiv" , se arată pe site-ul oficial al clubului FC Viitorul.

În urma cazurilor de la reprezentativa României U21, oficialii clubului constănţean nu i-au introdus în programul echipei pe jucătorii reveniţi de sub comanda lui Mutu, tocmai pentru a evita răspândirea virusului în cadrul lotului de la FC Viitorul.

"Din păcate, rezultatul testului efectuat de jucătorul care a prezentat simptome şi care a fost izolat în ziua meciului cu Malta este pozitiv. În aceste condiţii, s-a ajuns la trei cazuri pozitive în delegaţia Under 21: doi jucători şi un membru al staff-ului. Toţi trei se află izolaţi", a anunţat, joi, FRF.

Afla mai multe despre: fc viitorul 

viewscnt
Articole similare