Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fonseca a apărut la conferinţa de presă purtând pălăria, masca şi pelerina lui Zorro! "Nu am simţit niciodată o bucurie mai mare"

Fonseca a apărut la conferinţa de presă purtând pălăria, masca şi pelerina lui Zorro! "Nu am simţit niciodată o bucurie mai mare"
Comentarii

Paulo Fonseca promisese pe 1 noiembrie, după 3-1 cu Feyenoord că "Dacă mă calific cu Şahtior în «optimi», mă deghizez în Zorro", acum s-a ţinut de cuvânt.

După 2-1 cu Manchester City miercuri seară,  Fonseca şi-a respectat cuvântul. Portughezul a apărut la conferinţa de presă purtând pălăria, masca şi pelerina lui Zorro. "Aceasta este cea mai fericită conferinţă a carierei mele. Nu am simţit niciodată o bucurie mai mare. Nu mă gândesc doar la suporterii lui Şahtior, cred că toţi ucrainenii ar trebui să fie mândri de această echipă", a declarat Paulo.

Liverpool, FC Sevilla, Şahtior Doneţk şi FC Porto au obţinut, miercuri seară, calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, ca urmare a ultimelor partide disputate în etapa a şasea a fazei grupelor competiţiei. Cele patru echipe li se alătură în faza următoare formaţiilor Manchester United, PSG, AS Roma, FC Barcelona, Manchester City, Beşiktaş şi Tottenham, calificate din postura de câştigătoare de grupă, precum şi celor de la FC Basel, Bayern Munchen, Chelsea, Juventus şi Real Madrid, care merg mai departe de pe locul secund.

Tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Ligii Campionilor va avea loc pe 11 decembrie.

 

 

Afla mai multe despre: paulo fonsecasahtiordeciziezorrochampions league 

viewscnt
Articole similare