Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Football Leaks: N’Golo Kante a refuzat un aranjament financiar care ar fi implicat o societate offshore. Despre ce sumă este vorba

Football Leaks: N’Golo Kante a refuzat un aranjament financiar care ar fi implicat o societate offshore. Despre ce sumă este vorba

Chelsea

Comentarii

Internaţionalul francez N’Golo Kante a refuzat, la Chelsea Londra, un aranjament financiar conform căruia o parte a salariului i-ar fi fost plătită în condiţii avantajoase din punct de vedere al taxelor în Jersey sau ar fi primit plăţi offshore ca drepturi de imagine, informează AFP, care prezintă rezultatele unei noi investigaţii Football Leaks.

Iniţial, avocatul lui Kante ar fi sugerat că jucătorul ar fi de acord cu aranjamentul. Kante a precizat însă prin intermediul consilierului său financiar că a refuzat orice tip de plată offshore.

“N’Golo este ferm. El vrea doar un salariu normal”, a precizat consilierul jucătorului într-un mail trimis în mai 2017 la conducătorii clubului Chelsea. “După ce a citit numeroase articole despre investigaţii legate de drepturi de imagine şi de taxe, care vizează jucători şi cluburi, N’Golo a devenit din ce în ce mai îngrijorat că aranjamentul propus ar putea atrage atenţia autorităţilor asupra sa. N’Golo a decis că nu vrea să îşi asume niciun risc”.

20minutes.fr scrie că dacă N’Golo Kante ar fi acceptat aranjamentul, el şi Chelsea ar fi economisit aproape un milion de euro pe an.

Afla mai multe despre: n'golo kantefootball leakschelsea 

viewscnt
Articole similare