Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Formă bună sau ”praf în ochii lumii?” Dinamo, adusă cu picioarele pe pământ după victoria cu Voluntari ”Joacă fără niciun orizont” | EXCLUSIV

Formă bună sau ”praf în ochii lumii?” Dinamo, adusă cu picioarele pe pământ după victoria cu Voluntari ”Joacă fără niciun orizont” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dinamo a legat două victorii consecutive, iar speranţa salvării de la retrogradare s-a reaprins în tabăra ”câinilor.” Cu toate acestea, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu sunt rezervaţi în privinţa şanselor pe care Dinamo le are în lupta pentru evitarea ultimelor două locuri.

Dezbatere în direct pe tema jocului prestat de Dinamo. ”Sunt lucruri bune”/ ”Joacă fără orizont”

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au analizat ultimele jocurile ale lui Dinamo şi au tras concluziille. Fostul jucător al Stelei este de părere că, deşi evoluţiile ”câinilor” nu sunt cu mult schimbate faţă de cele din mandatul lui Burcă, Dinamo se poate lega pe viitor de nişte aspecte pozitive, având în vedere că a legat două victorii consecutive.

Bogdan Cosmescu a fost mult mai drastic şi a declarat că Dinamo nu are şanse să se salveze de la retrogradare dacă nu îşi îmbunătăţi jocul. Mai mult decât atât, comentatorul Orange Sport a catalogat prestaţia ”alb-roşiilor” drept ”fără orizont”.

Dan Udrea: Putem spune că plecarea lui Burcă şi aducerea lui Kopic a fost o mutare bună?

Bogdan Cosmescu: Este un proges vizibil (n.r. este ironic). Ce naiba! Joacă la fel. Pe cuvântul meu. Nu văd nicio schimbare în joc.

Basarab Panduru: Nu s-a schimbat jocul. E clar, victoriile astea două te păcălesc puţin, dar sunt lucruri bune din moment ce ajungi să câştigi două meciuri.

Bogdan Cosmescu: Păi şi Burcă a câştigat cu Botoşani şi Voluntari.

Dan Udrea: De ce crezi că nu vor câştiga în continuare?

Bogdan Cosmescu: Ăsta nu este joc prost. Este joc fără niciun orizont. Oţelul a jucat prost cu Botoşani, dar înainte le-a învins categoric pe FCSB şi ”U” Cluj.

Dinamo este pe locul 15 în Superligă, cu 16 puncte după 21 de meciuri, la şapte lungimi distanţă de ultimul loc de baraj, ocupat de Poli Iaşi.

 

Afla mai multe despre: zeljko kopicbasarab pandurubogdan cosmescusuperligădinamo 

viewscnt
Articole similare