Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Formula 1 | 20.000 de spectatori vor asista la Marele Premiu de la Nurburgring

Formula 1 | 20.000 de spectatori vor asista la Marele Premiu de la Nurburgring

Formula 1

Comentarii

La cursa de Formula 1 de la Nurburgring, din 11 octombrie, vor putea asista 20.000 de spectatori, au anunţat autorităţile sanitare din districtul Ahrweiler, informează motorsport.com.

Oficialii locali sunt bucuroşi că măsurile de siguranţă adecvate, inclusiv procesul de vânzare contactless a biletelor şi distanţarea fizică vor permite evenimentului să se desfăşoare cu o asistenţă destul de importantă. Vânzările de bilete pentru grand prix-ul din 9-11 octombrie sunt lansate pe rând, tribunele urmând a fi deschise în diferite etape ale procesului de comercializare. Prima fază va începe cu oferirea de bilete pentru tribunele din virajul 3, 4a şi 5b.

Atât timp cât nivelul local de infectare cu noul coronavirus nu va creşte în următoarele săptămâni, vor fi puse în vânzare bilete suplimentare, mai aproape de data cursei.

"Este important pentru noi în această primă etapă să oferim bilete în diferite categorii de preţuri. Desigur, în vremurile pandemiei de coronavirus, cu efortul enorm de personal şi planificare pe care îl presupune, totul este o chestiune de cost. Dar este, de asemenea, o chestiune de a le oferi fanilor posibilitatea de a-şi permite biletele şi de a viziona cursa în siguranţă", a declarat Mirco Markfort, directorul general al circuitului Nurburgring.

O serie de măsuri sunt puse în aplicare la circuit pentru cursă. Tribunele utilizate sunt împărţite în secţiuni şi vor exista grupuri de locuri desemnate. Fiecare grup va avea patru locuri disponibile şi va exista o distanţă adecvată între fiecare grup. Măştile trebuie purtate tot timpul, iar fiecărei tribune i se va aloca o zonă de parcare, pentru a minimiza riscul amestecării fanilor din diferite zone ale circuitului.

Un bilet de trei zile pentru Eifel Grand Prix va fi disponibil începând de la 199 de euro. Primii fani, câteva mii, au putut asista la o cursă în acest sezon, la Marele Premiu al Toscanei de la Mugello, din 13 septembrie.

De asemenea, organizatorii Marelui Premiu de Formula 1 al Turciei au anunţat că au vândut 40.000 de bilete în primele şase ore de la începerea comercializării şi că speră ca evenimentul să se desfăşoare în faţa a 100.000 de spectatori.

 

Afla mai multe despre: formula 1 

viewscnt
Articole similare