Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Formula 1 | Spectacol în Marele Premiu al Turciei! Valtteri Bottas a câştigat, în timp ce Hamilton a recuperat eroic în cursă. Leclerc, pilotul zilei | VIDEO

Formula 1 | Spectacol în Marele Premiu al Turciei! Valtteri Bottas a câştigat, în timp ce Hamilton a recuperat eroic în cursă. Leclerc, pilotul zilei | VIDEO

Formula 1

Comentarii

Finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes) a câştigat Marele Premiu al Turciei, a 16-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, care s-a desfăşurat duminică, pe circuitul Istanbul Park.

Valtteri Bottas a câştigat Marele Premiu al Turciei

Valteri Bottas a câştigat prima sa cursă din acest sezon, în Marele Premiu al Turciei. Verstappen a terminat pe doi şi l-a detronat pe Hamilton în clasamentul general. 

Spectacolul pe circuitul de la Istanbul a fost asigurat de Lewis Hamilton. Britanicul a plecat de pe 11 şi a recuperat rapid poziţi. După primele viraje a urcat pe nouă, apoi i-a înşirat pe cei aflaţi în faţa sa, iar, după ce a trecut şi de Gasly, a ajuns pe locul al cincilea, în turul 13. 

În turul 35, Sergio Perez a rezistat eroic la atacurile lui Hamilton, iar după intările la boxe a reuşit să treacă şi de Leclerc. 

Bottas a mers perfect şi a trecut primul linia de sosire, urmat de cei doi piloţi Red Bull, Verstappen şi Sergio Perez. 

Hamilton a terminat pe cinci şi a pierdut conducerea în clasamentul general, fiind devansat de Verstappen, care are acum şase puncte avans.

Etapa a 17-a, Marele Premiu al SUA, va avea loc în 24 octombrie, la Austin.

Afla mai multe despre: f1bottas 

viewscnt
Articole similare