Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Formula 1 | Surprize în calificări la Marele Premiu al Rusiei! Lando Norris, primul pole al carierei. Hamilton, doar pe patru, Verstappen pleacă ultimul

Formula 1 | Surprize în calificări la Marele Premiu al Rusiei! Lando Norris, primul pole al carierei. Hamilton, doar pe patru, Verstappen pleacă ultimul

Formula 1

Comentarii

Britanicul Lando Norris (McLaren) va porni de pe prima poziţie a grilei în Marele Premiu al Rusiei, a 15-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Lando Norris în pole position la Marele Premiu al Rusiei

Lando Norris a obţinut primul pole position din carieră în Rusia. Ploaia a dat peste cap programul piloţilor, britanicul s-a adaptat cel mai bine şi a scos cel mai bun timp la Sochi. “Sentimentul este extraordinar. Nu te gândeşti că obţii un pole position până când reuşeşti, însă suntem în acest punct. Îi mulţumesc mult echipei mele”, a declarat Norris, aflat la primul pole position în F1.

Norris a fost urmat de Carlos Sainz junior şi George Russell. Lewis Hamilton a prins locul patru, după ce a greşit pe linia boxelor în Q3.

Rivalul său, Max Verstappen, va pleca în cursă de pe ultima poziţie după ce a schimbat power unit-ul. 

Daniel Ricciardo (Australia, McLaren) a fost pe cinci, Fernando Alonso (Spania, Alpine) pe şase, Valtteri Bottas (Finlanda, Mercedes) pe şapte, Lance Stroll (Canada, Aston Martin) pe opt, Sergio Perez (Mexic, Red Bull Racing) pe nouă şi Esteban Ocon (Franţa, Alpine) pe zece.

Afla mai multe despre: lando norrisformula 1 rusia 

viewscnt
Articole similare