Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fost coechipier şi actual adversar în Italia, Raul Albiol avertizează: ”E dificil pentru Cristiano să marcheze 40 de goluri în Serie A”

Fost coechipier şi actual adversar în Italia, Raul Albiol avertizează: ”E dificil pentru Cristiano să marcheze 40 de goluri în Serie A”

Juventus

Comentarii

Într-un interiviu acordat cotidianului MARCA, coechipierul lui Vlad Chiricheş de la Napoli a comentat transferul lui Cristiano Ronaldo în Italia şi lansează un avertisment pentru super starul lusitan.

Raul Albiol a jucat patru ani lângă Cristiano Ronaldo la Real Madrid, iar acum îi va fi adversar lusitanului în Serie A. Fotbalistul lui Napoli crede că lui Cristiano îi va fi mai greu să marcheze în Italia decât în Spania: ”Aici, fotbalul e diferit. Va fi dificil pentru Cristiano să marcheze 40 de goluri pe sezon. Echipele se închid mai bine, iar în deplasare toţi adversarii se apără exact şi îţi pot pune mari probleme” explică Albiol.

Fundaşul spaniol este însă convins că Ronaldo va impresiona în primul sezon în Serie A: ”Ştim cu toţii că toată cariera lui Cristiano e legată de goluri. A marcat goluri toată viaţa astfel că sunt sigur că şi în Italia va avea cifre bune” spune Albiol, care recunoaşte însă că şi-ar dori ca noul său rival să nu marcheze atât de mult, pentru ca Napoli să câştige titlul. 

”Fotbalul italian a câştigat prin sosirea sa. A fost un boom extraordinar, iar acum interesul pentru Serie A este cu mult mai mare. Şi în Spania sunt fotbalişti foarte buni, nu aş spune că La Liga a pierdut totul acum” a conchis fundaşul în vârstă de 33 de ani, în interviul acordat Radio MARCA.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventusraul albiolnapoli 

viewscnt
Articole similare