Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fost director tehnic al Stelei şi al Federaţiei Române de Fotbal, Mihail ”Cucchi” Marian este dorit de vicecampioana Indoneziei

Fost director tehnic al Stelei şi al Federaţiei Române de Fotbal, Mihail ”Cucchi” Marian este dorit de vicecampioana Indoneziei

Fotbal

Comentarii

Mihail Marian a fost unul dintre antrenorii la modă în fotbalul românesc la începutul anilor 2000. Şcolit la Covercciano, Mihai Marian a antrenat ultima dată o echipă din România în 2008, iar în ultimii ani şi-a făcut o cotă foarte bună în Asia.

Ajuns la 60 de ani, ”Cucchi” a pregătit-o în sezonul 2017-2018 pe FLC Thanh Hoa din Vietnam, acolo unde l-a înlocuit pe legendarul Ljubomir Petrovic.

Între 2011 şi 2014 Marian Mihail a fost director în cadrul Federaţiei Române de Fotbal, iar în 2016 a ajuns în Irak la FC Zakho.

Fostul jucător al Sportului Studenţesc este acum principalul favorit pentru a o prelua pe vicecampioana Indoneziei PSM Makassar. Se luptă cu olandezul Erwin van de Looi pentru poziţia de tehnician al echipei care în sezonul trecut a terminat campionatul pe poziţia secundă în Indonezia.

La gruparea indoneziană ar putea antrena un jucător care a trecut pe la Real Madrid, finlandezul Eero Markkanen. din lot mai fac parte doi olandezi (Wiljan Pluim şi Marc Klok), dar şi australianul Aaron Evans. Mihail ar urma să-l înlocuiască în funcţia de antrenor principal pe Robert Alberts. Obiectivul său, scrie bolasport.com ar urma să fie titlul de campioană. 

Afla mai multe despre: mihail marian,  

viewscnt
Articole similare