Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fost golgeter la FCSB, atacantul preferat al lui Gigi Becali se află într-o situaţie incredibilă. Unde a ajuns să evolueze

Fost golgeter la FCSB, atacantul preferat al lui Gigi Becali se află într-o situaţie incredibilă. Unde a ajuns să evolueze

FCSB

Comentarii

Dacă nu aţi auzit încă de Makedonikos Foufas, e cazul s-o faceţi. Este vorba despre echipa care l-a transferat pe fostul golgeter de la FCSB şi CFR Cluj, Pantelis Kapetanos.

Ajuns la 35 de ani, Kapetanos a jucat ultima dată pentru modesta formaţie greacă Veria. Rămas liber de contract, fostul internaţional grec a ales să-şi încheie cariera aproape de casă şi a semnat un contract pe un sezon cu formaţia din Divizia C, Makedonikos Foufas.

Evaluat la 3.2 milioane de euro în 2012, Kapetanos are acum o cotă de 10 ori mai mică. E drept, nu mai are 25 de ani şi nici nu mai este golgeter al trupei lui Becali.

Conform celor de la Transfermarkt, Kapetanos a rămas fără club în iulie anul trecut. În ultima zi din octombrie a acestui an, Makedonikos a anunţat transferul său.

  • 97 de meciuri a jucat Kapetanos la FCSB, formaţie pentru care a marcat 37 de goluri
  • 68 de meciuri are Kapetanos la CFR Cluj, pentru care a înscris 22 de goluri
  • 185 de meciuri are grecu în prima ligă din ţara sa
  • 4 meciuri adună în naţionala Greciei

Afla mai multe despre: pantelis kapetanosgigi becalifcsbmakedonikos 

viewscnt
Articole similare