Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fost jucător la FCSB, Junior Morais a avut un mesaj pentru fosta sa echipă: ”Asta le-am spus”

Fost jucător la FCSB, Junior Morais a avut un mesaj pentru fosta sa echipă: ”Asta le-am spus”

Rapid

Comentarii

Jucătorul rapidist Junior Morais a declarat, duminică seară, că echipa sa a meritat să câştige meciul cu FCSB, scor 1-0, din Liga I, subliniind că după ce dau un gol, giuleştenii au un "autocar" în spate şi nimeni nu trece de acesta.

FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FCSB, în etapa a V-a a Ligii I. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribunele Arenei Naţionale. Singurul gol al meciului a fost înscris de Vinicius, în propria poartă. Lovitura de începere a fost dată de fostul jucător rapidist Ion "Puiu" Ionescu.

"A fost un meci foarte frumos. Galeria Rapidului este foarte frumoasă. A fost un meci de luptă şi a câştigat echipa mai bună. Am căutat mereu să dăm un gol, apoi avem autocarul în spate...avem bătrâni acolo, nimeni nu trece de ei. (n.r. - glumind) - Azi am fost jucătorul de 21 de ani, mi-am dat barba jos, sunt jucătorul de 21 de ani. Am vorbit cu foştii mei colegi înainte de meci, am făcut şi puţin mişto, le-am spus că au echipă bună, sunt jucători buni, capul sus şi să meargă mai departe. Galeria este ca un jucător din teren, când nu mai putem ne uităm la ei şi ne dau putere" a spus Junior Morais, la finalul jocului.



Rapid - FCSB 1-0 (Vinicius aut 39)

Au evoluat următoarele echipe:

FC Rapid: Moldovan - Belu Iordache, Săpunaru, Dr. Grigore, Junior Morais - Crepulja, Albu, Pănoiu (Sefer '62) - Carnat (Dandea '88), Bălan (Goge '88), Hlistei (Moise '62). Antrenor Mihai Iosif;

FCSB: Vlad - V.Creţu, Vinicius, Al. Creţu (I. Cristea '46), S. Şerban - Oct. Popescu (Mamut '46), Ov. Popescu, Olaru (Moruţan '46) - Cordea, Fl. Tănase, Fl. Coman (Dumiter 78). Antrenor Dinu Todoran.

Cartonaşe galbene: Hlistei '26, Săpunaru '64, Morais '82, Belu Iordache '84 / Cordea '17, V. Creţu '27, Tănase '66, Şerban '68, '84 Radunovici (rezervă) '72.

Cartonaşe roşii: Sefer '84 / Şerban '84.

Afla mai multe despre: junior moraes 

viewscnt
Articole similare