Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fost mare talent la Manchester United, fail epic în Liga 1. Englezii şi-au amintit de el: ”Avea ceva mistic”

Fost mare talent la Manchester United, fail epic în Liga 1. Englezii şi-au amintit de el: ”Avea ceva mistic”

Superliga

Comentarii

Sadiq El Fitouri a fost transferat de Politehnica Iaşi în 2018. Nu a impresionat la formaţia moldavă şi a fost pus pe liber.

Între timp, Sadiq El Fitouri nu şi-a mai găsit echipă de mai bine de un an de zile. Conform site-ului transfermarkt. ultima echipă la care Sadiq El Fitouri a evoluat este chiar Poli Iaşi, echipă care l-a pus pe liber în 2018.

Cu siguranţă numele lui nu vă spune mare lucru. Pentru englezi însă, Sadiq El Fitouri este un nume cunoscut. Gary Neville, legendă a clubului britanic a insistat ca Sadiq să fie cumpărat de Manchester United de la Salford City: ”Din secunda în care l-am văzut jucând am zis: ok, băiatul ăsta e un mare talent!” mărturisea Neville într-un documentar. ”Avea ceva mistic. Uneori ai senzaţia că un copil poate ajunge un mare fotbalist, iar în acel moment eu aşa am simţit” avea să recunoască Neville.

Sadiq El Fitouri şi-ar fi găsit echipă în Sudan susţin englezii, acolo unde va evolua pentru necunoscuţii de la Omdurman. La Iaşi, fundaşul crescut de Manchester United nu a apucat să evolueze. A făcut-o pentru echipele de juniori ale lui United, dar şi pentru echipa secundă a clubului, pentru care a bifat 25 de meciuri.

La Iaşi, El Fitouri nu a jucat nici măcar un meci: ”Foarte talentat, dar accidentările repetate l-au ţinut departe de performanţă” explicau oficialii ieşeni în momentul despărţirii de Sadiq.

Afla mai multe despre: sadiq el fitouri 

viewscnt
Articole similare