Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fost selecţioner, cuvinte la superlativ pentru naţionala U21: ”Este una dintre cele mai bune generaţii pe care le-am avut”

Fost selecţioner, cuvinte la superlativ pentru naţionala U21: ”Este una dintre cele mai bune generaţii pe care le-am avut”

Echipa națională

Comentarii

Cristi Dulca a discutat despre selecţionata U21 a României, înaintea Campionatului European care va începe în această seară. Fostul selecţioner de tineret şi, totodată, actualul selecţioner al echipei feminine a României este de părere că generaţia actuală este una dintre cele mai bune din istoria ţării şi speră ca ”tricolorii” lui Mutu să repete figura de acum doi ani.

Cristi Dulca a vorbit la superlativ despre generaţia actuală de juniori a României. Antrenorul de 48 de ani are încredere în pregătirea efectuată de Mutu înaintea Campionatului European.

  • România a ajuns până în semifinale la Campionatul European de tineret din 2019

Fost selecţioner, cuvinte la superlativ pentru selecţionata lui Mutu

”Avantajele noastre sunt, în primul rând, aceşti jucători minunaţi şi talentaţi. Mă bucură că evoluează constant la echipele lor de club. Îi văd foarte dezinvolţi, entuziaşti în ceea ce urmează. Eu consider că această generaţie este una dintre cele mai bune generaţii pe care le-am avut şi eu cred că avem şanse, chiar dacă întâlnim Olanda, întâlnim Germania. Probabil că Adi a studiat naţionala Olandei şi stie ce jucători trebuie folosiţi pentru a câştiga”, a declarat Cristi Dulca, pentru ProSport.

VIDEO | Rezumat Rapid - Dunărea Călăraşi 4-0

Afla mai multe despre: românia u21adi mutucrsiti dulcaromânia tineretcampionat european u21 

viewscnt
Articole similare