Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fosta canotoare Liliana Neagu-Gafencu, noul preşedinte împuternicit al CS Dinamo

Fosta canotoare Liliana Neagu-Gafencu, noul preşedinte împuternicit al CS Dinamo

Sporturi

Comentarii

Fosta canotoare Liliana Neagu-Gafencu a fost numită în funcţia de preşedinte împuternicit al CS Dinamo, în locul Monicăi Iagăr, care s-a pensionat, anunţă MAI.

"Liliana Neagu-Gafencu este noul preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, Renumita sportivă Liliana Neagu-Gafencu a fost împuternicită la comanda Clubului Sportiv Dinamo, în funcţia de preşedinte. Liliana Neagu-Gafencu este multiplă campioană olimpică şi mondială la canotaj, fiind un produs sută la sută al clubului Dinamo.
 
După încheierea carierei sportive, Liliana Neagu-Gafencu a ocupat, timp de 13 ani, funcţii de execuţie şi de conducere în structurile Ministerului Afacerilor Interne, în prezent având gradul profesional de comisar şef de poliţie. Noul preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo are studii juridice, ultima funcţie ocupată fiind în cadrul Serviciului Control al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră", se arată într-un comunicat al Direcţiei Informaţii şi Relaţii Publice a MAI.
 
În vârstă de 42 de ani, Gafencu este triplă campioană olimpică, la Atlanta, Sydney şi Atena, şi dublă campioană mondială, în 1997 şi 1998, cu echipajul bărciii de 8+1.
 
Fosta atletă Monica Iagăr s-a pensionat pe caz de boală, în această lună, la vârsta de 44 de ani. Pensionându-se înainte de 15 septembrie, Iagăr va putea beneficia de pensie specială, care va fi mai mare decât salariul.
 
Comisarul-şef de poliţie Iagăr Monica a fost împuternicită, la 25 noiembrie 2016, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, să îndeplinească atribuţiile postului de preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti pe o perioadă de şase luni. La finalul acestei perioade, împuternicirea a fost prelungită cu încă şase luni.
 
La clubul dinamovist, Iagăr i-a urmat în funcţie lui George Cosac, care a îndeplinit atribuţiile postului de preşedinte în perioada noiembrie 2015 – noiembrie 2016.
 

Afla mai multe despre: liliana neagu-gafencucs dinamopresedintecanotaj 

viewscnt
Articole similare