Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostă handbalistă în naţionala României, Mariana Târcă, s-a declarat surprins plăcută de evoluţia echipei Croaţiei de la Campionatul European

Fostă handbalistă în naţionala României, Mariana Târcă, s-a declarat surprins plăcută de evoluţia echipei Croaţiei de la Campionatul European

Sporturi

Comentarii

România a pierdut orice şansă de luptă pentru medalii la Campionatul European de handbal după meciul pierdut în faţa Croaţiei după o primă jumătate de repriză pefectă în care am primit numai 3 goluri.

România a pierdut orice şansă de luptă pentru medalii la Campionatul European de handbal după meciul pierdut în faţa Croaţiei după o primă jumătate de repriză pefectă în care am primit numai 3 goluri. Mariana Târcă, fostă componentă a naţioanalei feminine o cosinderă pe Croaţia surpriza competiţiei.

"Croaţia este pentru mine cea mai plăcut surprinzătoare de la acest turneu european. Am ajuns într-o situaţie destul de delicată pentru că consider că nu ne uităm la ce talente avem la nivel de junioare, tineret, care ar trebui să se alăture de la o vârstă foarte fragedă echipei naţionale.

Noi nu am da nicio şansă jucătoarelor care promit foarte mult, nu le-am integrat în naţională, aşa cum fac celelalte ţări, mă refer la Rusia, Norvegia, Franţa, Danemarca, Ungaria. Jucătoare mai cresc, chiar dacă aria de selecţie este foarte restrânsă, dacă tu nu le dai nicio şansă, n-ai cum să ai echipă naţională."

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: romania habdbal euro 

viewscnt
Articole similare