Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fosta iubită a lui Jonas Gutierrez, poveste amuzantă despre cum a fost prinsă în aeroport cu o jucărie sexuală în bagaj

Fosta iubită a lui Jonas Gutierrez, poveste amuzantă despre cum a fost prinsă în aeroport cu o jucărie sexuală în bagajgalerie foto

Diverse

Comentarii

Alenadra Maglietti, fost iubită a lui Jonas Gutierrez (36 de ani), care a jucat la Newcastle United, spune că este singură în prezent şi a vorbit deschis despre viaţa ei sexuală din această perioadă.

Alenadra Maglietti a fost lângă Jons Gutierrez când fotbalistul argentinian a trecut prin momente cumplite şi s-a luptat cu o formă de cancer testicular. Din fericire, fostul mijlocaş al lui Newcastle a reuşit să se vindece. Însă, ulterior, relaţia dintre el şi Alenadra a intrat în impas şi s-au despărţit în 2019, după ce au fost împreună timp de cinci ani.

Invitată la o emisiune difuzată de Argentinian TV, tânăra în vârstă de 34 de ani a vorbit foarte furmos despre Gutierrez, deşi nu mai sunt împreună. Însă, printre altele, a povestit şi despre viaţa ei sexuală, în contextul în care acum este singură. Alenadra Maglietti a vorbit fără perdea despre jucăriile ei sexuale şi a povestit o întâmplare amuzantă pe care a trăit-o în aeroport:

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

”Am de toate (n.r. jucării sexuale) în sertarul meu cu ”bunătăţi”. Nu trebuie să mă ascund, pentru că acum trăiesc singură. Le folosesc des şi am şi una care este preferata mea [...] Am plecat într-o călătorie să mă văd cu un fost iubit care locuieşte în străinătate şi am luat jucaria preferată în bagajul de mână, ca să nu se piardă. Oamenii de securitate de la aeroport mi-au deschis bagajele şi l-au văzut. O femeie din staff-ul aeroportului i-a spus partenerului ei: ”Ai văzut ce transporta?” Şi eu i-am răspuns: ”Aşa, şi?””, a povestit amuzată Alenadra Maglietti.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alenadra maglietti 

viewscnt
Articole similare