Experiențe împreună.
You are here:

Fosta iubită a "prinţului" Adrian Cristea este în stare gravă la spital, după ce fost lovită de un tren

Fosta iubită a "prinţului" Adrian Cristea este în stare gravă la spital, după ce fost lovită de un trengalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Daniela Oloş (39 de ani) din Buzău, fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea, se află în comă la Spitalul Judeţean din Ploieşti, rănită grav într-un accident de tren. Familia face eforturi pentru a o transfera la un spital din Capitală.

Tânăra a fost găsită în seara zilei de 10 decembrie, în stare de inconştienţă, pe liniile de cale ferată din apropierea haltei din comuna prahoveană Tomşani. Echipajul de la Serviciul de Ambulanţă, sosit la faţa locului, a constatat că femeia este în viaţă, dar în comă. A fost transportată iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. Starea ei este critică, spun surse medicale, anunţă Adevărul.

Surse apropiate de anchetă susţin că femeia ar fi plecat cu trenul din Bucureşti, în seara zilei de marţi, 10 decembrie, şi a coborât în staţia CFR Ploieşti Sud. De acolo a luat un alt tren în direcţia Mizil. Nu se ştie, până la acest moment, cum a ajuns tânăra pe liniile de cale ferată dintre halta Tomşani şi halta Cricov, având în vedere că trenul respectiv nu are staţie în aceste localităţi.

Daniela Oloş a terminat Jurnalismul şi Actoria, şi, în 2014, i-a pus inima pe jar lui Adrian Cristea, fost fotbalist la Poli Iaşi, Dinamo, U Cluj, Petrolul şi FCSB. Cu toate acestea, tânăra s-a convins că fotbalistul nu poate fi bărbatul unei singure femei a preferat să stea departe de el.

viewscnt
Articole similare
Prima sportiva cu dizabilitati care a pozat in Playboy: "Asta e fotografia mea preferata"