Experiențe împreună.
You are here:

Fostă iubită de-a lui Mutu, dezvăluire incendiară în presa din Italia: „Am avut o relaţie cu o femeie” | FOTO

Fostă iubită de-a lui Mutu, dezvăluire incendiară în presa din Italia: „Am avut o relaţie cu o femeie” | FOTOgalerie foto

Diverse

Comentarii

Aida Yespica (41 de ani), una dintre fostele iubite ale lui Adrian Mutu, a făcut o dezvăluire incendiară în presa din Italia. Aceasta a recunoscut că a avut o relaţie clandestină cu o femeie faimoasă, dar căreia nu a vrut să îi dezvăluie identitatea.

„Am avut o relaţie clandestină cu o femeie faimoasă. Am fost îndrăgostită lulea de acea femeie. Nu îi pot da numele deoarece este extrem de faimoasă şi toată lumea o cunoaşte. A fost o iubire secretă, care a durat un an de zile şi care s-a încheiat din cauza popularităţii ei. 

Amândouă eram extrem de geloase. Nu am fost geloasă în nicio relaţie cu vreun bărbat aşa cum am fost în relaţia cu ea. Din când în când ne mai vedem, râdem una la cealaltă, dar suntem doar prietene. Nu mai e pasiunea din trecut”, a declarat Aida Yespica în emisiunea Lorellei Boccia, Rivelo. 

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO SEXY CU AIDA YESPICA

Adrian Mutu nu a fost singurul iubit celebru al Aidei Yespica. În trecut, venezueleanca a mai avut relaţii şi cu alţi fotbalişti, precum Christian Vieri şi Matteo Ferrari, ultimul fiind tatăl copilului ei, Aron.

viewscnt
Articole similare
FOTO Un fost international italian, indragostit lulea de o romanca. Ce super-cadou i-a facut in...