Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostă jucătoare de bază în naţionala de handbal a României, Iulia Curea, speră la o minune în Danemarca: "Am incredere în fete "

Fostă jucătoare de bază în naţionala de handbal a României, Iulia Curea, speră la o minune în Danemarca: "Am incredere în fete "

Sporturi

Comentarii

"În primul rând trebuie să ne bucurăm că au intrat în grupa principală pentru că şi ăsta e un obiectiv."

Într-un interviu acordat pentru Look Sport, fosta handbalistă de bază a echipei naţionale s-a arătat încrezătoare în şansele României de a merge chiar în semifinale.

"În primul rând trebuie să ne bucurăm că au intrat în grupa principală pentru că şi ăsta e un obiectiv. Per total eu zic că s-au descurcat şi au făcut o treabă bună până acum. Meciurile sunt toate grele, sunt toate importante. Bineînţeles că e un dezavantaj destul de mare că nu avem nicun punct. Dar am încredere în fete, important e să vină şi victoriile pentru ele şi pentru noi şi să se întoarcă sănătoase de acolo."

În ceea ce o priveşte pe Cristina Neagu, Iulia Curea a declarat: "În ultimele 2 luni nu ştiu dacă a făcut mai mult de 5-6 antrenamente de handbal 100%. E foarte greu să îţi intri în formă cu 2 luni în care nu te-ai antrenat 100%. E foarte greu să te duci şi să speri la o minune pentru că asta sperăm cu toţii. N-au avut nici un meci oficial împreună până la acest european."

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: iulia curea 

viewscnt
Articole similare