Experiențe împreună.
You are here:

Fosta logodnică a lui Vladimir Klitschko, bătută cu bestialitate de actualul ei iubit. Cum au găsit-o poliţiştii

Fosta logodnică a lui Vladimir Klitschko, bătută cu bestialitate de actualul ei iubit. Cum au găsit-o poliţiştiigalerie foto

Diverse

Comentarii

Hayden Panettiere (30 de ani), fosta logodnică a lui Vladimir Klitschko, a fost din nou bătută de Brian Hickerson, iubitul alături de care trăieşte de aproximativ un an.

Actriţa Hayden Panettiere are mari probleme cu bărbatul alături de care trăieşte după ce s-a despărţit de Vladimir Klitschko. Potrivit pagesix.com, viner, în jurul orei 02:30 noaptea, poliţia a fost sesizată la adresa la care locuieşte celebrul cuplu, după ce o femeie s-a plâns că a fost agresată fizic de iubitul ei.

Hickerson era în stare de ebrietate şi a lovit-o violent pe Hayden Panettiere, care a reuşit în cele din urmă să-l dea afară din casă şi să blocheze uşa de la intrare. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constat că Hayden fusese lovită puternic cu pumnul în faţă. În plus, avea o zgârietură pe mână, cel mai probabil de la ceasul pe care-l purta iubitul ei. De asemenea, pagesix.com notează că Hayden ”avea faţa roşi, umflată şi tumefiată”.

Brian Hickerson a fost arestat imediat şi a fost acuzat pentru violenţă domestică, dar şi că a refuzat să se legitimeze în faţa poliţiştilor.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Nu este însă prima dată când Hayden Panettiere este agresată fizic de iubitul ei. În mai 2019, Hickerson a fost arestat după ce fosta logodnică a lui Vladimir Klitschko a chemat poliţia, pe motiv că a fost bătută. Ulterior, Hayden şi-a retras plângerea şi cei doi au reluat relaţia.

Actriţa Hayden Panettiere a avut o relaţie şi cu Vladimir Klitschko, care s-a întins pe mai mulţi ani, însă niciodată n-a raportat vreun fel de agresiune fizică. Cei doi au şi o fetiţă în vârstă de cinci ani.

viewscnt
Articole similare