Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fosta mare campioană a Olandei, gimnasta Verona van de Leur, a luat o nouă decizie controversată: "Trebuie să supravieţuiesc cumva"

Fosta mare campioană a Olandei, gimnasta Verona van de Leur, a luat o nouă decizie controversată: "Trebuie să supravieţuiesc cumva"galerie foto

Diverse

Comentarii

Marea campioană a Olandei, gimnasta Verona van de Leur (35 de ani), a surprins din nou cu alegerea făcută, în această perioadă. După drama trăită în timpul carierei, după ce a dormit pe străzi şi s-a retras din industria filmelor pentru adulţi, fosta sportivă a filmat conţinut pentru adulţi, pentru a supravieţui în perioada pandemiei.

În 2001, Verona van de Leur era liderul generaţiei Olandei de gimnaste, iar la Campionatele Europene din 2002 a cucerit cinci medalii de aur, apoi a câştigat argintul la Campionatul Mondial. De asemenea, a fost desemnată sportivul anului în Olanda.

Totuşi, viaţa ei s-a schimbat dramatic, după ce s-a retras din sport. În urmă cu un an, Verona van de Leur recunoştea că a dormit pe străzi şi a filmat, alături de iubitul ei, conţinut destinat adulţilor. În 2019, s-a retras din industrie, dar a revenit, după apariţia pandemiei de COVID-19. 

În ultimele luni, batava şi-a făcut cont pe o cunoscută platformă destinată adulţilor, în care utilizatorii plătesc pentru conţinut explicit. Într-o intervenţie pentru publicaţia Meduza, Verona van de Leur a explicat care a fost motivul pentru care a fost nevoită să ia o nouă decizie controversată.

Galerie foto cu Verona van de Leur

"Nu ştiu cât timp va mai dura pandemia. Guvernul nu-mi oferă niciun sprijin şi trebuie să supravieţuiesc cumva. Platforma aceea a devenit un mod de a face bani şi, în aceeaşi măsură, să atrag atenţia fanilor. Sunt mândră de munca mea şi, dacă tot pot face bani, de ce nu? Desigur, nu acesta era planul meu, dar viaţa oamenilor s-a schimbat

Belgia şi Olanda încă sunt în carantină. Ni s-a spus că până toată lumea nu va fi vaccinată, viaţa nu va reveni la normal. Nu mi-e ruşine de activitatea mea. Pe contul meu am publicat şi ce am filmat în ultimii opt ani", a declarat fost gimnastă, Verona van de Leur.

În 2019, fosta sportivă susţinea că are de gând să înceapă o viaţă normală. Fosta sportivă a recunoscut că îşi doreşte să-şi deschidă o sală de gimnastică, unde greşelile trecutului său să nu mai fie repetate.

Galerie foto cu Verona van de Leur

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: verona van de leurgimnastica 

viewscnt
Articole similare