Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fosta soţie a lui Daniel Pancu, dezvăluiri pe Facebook. Motivul pentru care cei doi au divorţat: ”Eu sunt cea care a pus capăt”

Fosta soţie a lui Daniel Pancu, dezvăluiri pe Facebook. Motivul pentru care cei doi au divorţat: ”Eu sunt cea care a pus capăt”galerie foto

Diverse

Comentarii

Mihaela Stanciu, fosta soţie a lui Daniel Pancu, a explicat pe Facebook motivele pentru care a divorţat de fostul antrenor al Rapidului. Apoi, Mihaiela Stanciu şi-a şters contul.

Mihaela Stanciu, sora rapidistului Nae Stanciu, a fost timp de 22 de ani într-o relaţie cu Daniel Pancu. În ultimii 10 ani, cei doi au fost căsătoriţi şi au şi doi copii împreună. Însă, recen, Mihaela Stanciu şi Daniel Pancu au divorţat. Tânăra susţine că de vină este infidelitatea lui Pancu, cel care se află într-o relaţie cu modelul Andra Teodorescu.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ANDRA TEODORESCU!

”Eu sunt cea care a decis sa puna capat casniciei, nu Daniel. A fost o decizie grea, care a venit dupa o relatie de 22 ani, dintre care timp de 10 ani am fost casatoriti legal. Motivele nu doresc sa le dezvalui, insa doresc sa subliniez ca separarea mea de Daniel nu are nicio legatura cu actuala partenera de viata a lui.
Legat de o alta dezinformare aparuta in presa, aceea ca, in urma cu 20 de ani, fostul meu sot si actuala partenera de viata au trait o poveste de dragoste, pot spune doar atat: in memoria telefonului lui Daniel, numarul de telefon al domisoarei era salvat cu nume de barbat: Ando Iar lista continua: Cristi de la Rapid, Laur de la Atlantis, etc", a scris Mihaela Stanciu pe o retea de socializare”, a scris Mihaela Stanciu pe Facebook, citată de ziare.com. 
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mihaela stanciu 

viewscnt
Articole similare