Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fosta soţie a lui Flavio Briatore a făcut senzaţia la plajă. FOTO

Fosta soţie a lui Flavio Briatore a făcut senzaţia la plajă. FOTOgalerie foto

Diverse

Comentarii

La trei ani de la divorţul de Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci (40 de ani) duce o viaţă lipsită de griji. Recent, paparazzi au surprins-o pe italiancă relaxându-se pe o plajă din Forte Dei Marmi.

Cu excepţia mariajului pe care l-a avut cu Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci a intrat în atenţia publicului şi după ce a încercat să obţină un loc de muncă la televiziunea italiană RAI oferind servicii sexuale angajatorului. Gregoraci a fost în cele din urmă angajată de fostul premier şi propietaer al Media Set Silvio Berlusconi, în calitate de hostess la emisiunea „Buno Domenic”.

Pe 14 iunie 2008, Gregoraci s-a căsătorit cu Flavio Briaore, fostul patron al Formulei 1, în Santo Spirito din Sassia, Roma. Şoferul maşinii care a adus-o la ceremonie pe Elisabetta a fost nimeni anul decât celebrul Fernando Alonso.

Fostul pilot şi-a continuat misiunea şi după nuntă, atunci când i-a dus pe Briatore şi pe Gregoraci la recepţia castelului Tocrescenza.

Alături de Briatore, Elisabetta Gregoraci are un fiu căruia i-a dat naştere în 2010. Celebrul cuplu s-a despărţit în 2017, atunci când a avut loc divorţul.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: elisabetta gregoraciflavio briatore 

viewscnt
Articole similare