Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Foştii „câini” sar la atac: „Ce facem, o înlocuim pe Dinamo cu o echipă de cartier?! Sunt frustrat, normal!”

Foştii „câini” sar la atac: „Ce facem, o înlocuim pe Dinamo cu o echipă de cartier?! Sunt frustrat, normal!”

Superliga

Comentarii

Andrei Cristea (36 de ani) nici nu vrea să se gândească cum ar arăta Liga 1 fără Dinamo.

Fostul fotbalist al „câinilor” consideră că fotbalul românesc fără Dinamo ar avea de suferit mult.

Aş simţi o frustrare enormă dacă ar dispărea Dinamo... Şi nu e vorba despre mine, sunt milioane de suporteri care iubesc acest club şi ar fi trist ca după multe alte echipe mari din fotbalul românesc să mai dispară şi Dinamo!

Ar fi un semn de întrebare în dreptul viitorului pe care l-ar mai avea fotbalul românesc! Avem nevoie de embleme, de cluburi-etalon, trebuie să atragem suporterii pe stadioane. Dacă dispare Dinamo şi mai apar cluburi de cartier, toată lumea are de pierdut: suporteri, televiziuni, ziare, fotbalişti. Nu vreau să jignesc pe nimeni atunci când mă refer la cluburi de cartier, însă fotbalul are nevoie şi de branduri mari”, a declarat Cristea într-un interviu pentru gsp.ro.
Fotbalistul a scris istorie la Dinamo, unde în sezonul 2009/2010 a reuşit să marcheze 16 goluri fiind golgheterul Ligii 1.

ANDREI CRISTEA A JUCAT ŞI PENTRU RIVALA STEAUA

Cristea a evoluat din iulie 2004 până în iulie 2006 şi pentru rivala lui Dinamo, Steaua. Acolo a reuşit 12 goluri şi o pasă decisivă în 72 de partide oficiale. Recent echipa Armatei l-a ofertat pe jucător, însă atacantul a refuzat oferta. Cristea este sub contract cu Poli Iaşi şi doreşte să îşi încheie cariera la actuala echipă.

Poli Iaşi este pe ultimul loc în clasament, cu doar 15 puncte.

 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare