Experiențe împreună.
You are here:

Foştii piloţi din motociclism, Marco Melandri şi Michel Fabrizio, imagini senzuale din izolarea la domiciliu

Foştii piloţi din motociclism, Marco Melandri şi Michel Fabrizio, imagini senzuale din izolarea la domiciliugalerie foto

Diverse

Comentarii

Foştii piloţi italieni din motociclism, Marco Melandri şi Michel Fabrizio, au publicat câteva poze prin care i-au îndemnat pe urmăritorii lor să se izoleze în case, în plină pandemie de COVID-19, iar imagile i-au surprins pe oameni.

Italienii folosesc, în aceste zile, hashtag-ul #iorestoacasa pe reţelele de socializare, în plină criză cauzată de coronavirus. Vedetele din mai multe domenii se bucură de o atenţie specială pe reţelele de socializare, iar doi foşti piloţi din motociclism i-au luat complet prin surprindere pe urmăritori. 

Marco Melandri a publicat o imagine cu prietena sa îmbrăcată sumar, cu textul: "Între timp, #iorestoacasa (n.r. - stau acasă) cu Teddy şi Teddy Bear. Ce noroc că sunt aici...", în timp ce Michel Fabrizio a răspuns printr-o poză cu soţia sa, Deborah, de asemenea sumar îmbrăcată. 

GALERIE FOTO CU IMAGINILE PUBLICATE DE CEI DOI FOŞTI PILOŢI

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe