Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul agent al lui Icardi o atacă pe soţia fotbalistului: "Se gândeşte doar la bani!" Icardi ezită să îşi prelungească contractul cu Inter

Fostul agent al lui Icardi o atacă pe soţia fotbalistului: "Se gândeşte doar la bani!" Icardi ezită să îşi prelungească contractul cu Inter

Inter Milano

Comentarii

Fostul agent al lui Mauro Icardi a vorbit în termeni duri despre actualul agent al fotbalistului, care este chiar soţia lui, Wanda Nara. În plus, un oficial al lui Inter recunoaşte că fotbalistul ezită să îşi prelungească contractul.

Abian Moreno, cel care s-a ocupat de fotbalist până când poziţia de agent a fost luată de Wanda, a declarat pentru Radio Sportiva, în Italia, că blonda se gândeşte doar la bani: "Icardi este un atacant care dă totul pe teren, dar are o influenţă negativă lângă el. Wanda Nara se gândeşte doar la bani, nu şi la imaginea pe care o are el din poziţia de căpitan al lui Inter. Ea trebuie să se ducă la Inter şi să vorbească cu ei, nu să posteze totul pe internet şi în media". 

Piero Ausilio, directorul sportiv al lui Inter, confirmă într-un fel spusele fostului agent şi recunoaşte că Icardi ezită să semneze prelungirea contractului cu Inter: "Am contactat-o pe Wanda pentru prelungire în urmă cu două luni, nu ne-a răspuns. Prioritatea noastră este să îl ţinem pe Icardi la Inter", a spus oficialul, potrivit jurnalistului Gianluca Di Marzio. 

În urmă cu doar câteva zile, Wanda susţinea că relaţia dintre soţul său şi club nu este una foarte bună, din moment ce clubul lombard a vrut să îl cedeze la marea rivală, Juventus (mai multe detalii, aici). Soţia jucătorului este nemulţumită de faptul că în Serie A există fotbalişti precum Dybala, Higuain, Dzeko, Pjanic sau Bonucci care câştigă mai mult decât Icardi. Vârful încasează anual patru milioane de euro.

Nu doar Juventus a fost aproape de a îl avea pe atacantul argentinian în vârstă de 25 de ani, Gazzetta dello Sport scrie că acesta se află pe lista lui Florentino Perez pentru posibilii înlocuitori ai lui Karim Benzema. 

Afla mai multe despre: wanda naraicardiinterjuventusreal madridagentprelungirecontractbanisalariu 

viewscnt
Articole similare