Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul antrenor al celor de la Real Madrid, Wanderley Luxemburgo, a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Fostul antrenor al celor de la Real Madrid, Wanderley Luxemburgo, a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la Palmeiras, brazilianul Wanderley Luxemburgo, a fost anunţat pozitiv cu COVID-19. Ajuns la 68 de ani, tehnicianul se simte bine, fiind asimptomatic.

Vanderley Luxemburgo a postat, sâmbătă, un filmuleţ pe pagina sa personală de Instagram un mesaj prin care recunoaşte că a fost depistat pozitiv cu COVID-19, dar se simte bine şi este asimtomatic. Acesta a rămas izolat la reşedinţa sa, acolo unde este supus tratamentului specific.

Vanderley Luxemburgo a fost selecţionerul Braziliei în perioada 1998-2000, iar în sezonul 2005-2006 a fost antrenor al "galacticilor" de la Real Madrid, însă a terminat pe locul 2, în spatele rivalei Barcelona, la 12 puncte distanţă, având la dispoziţie fotbalişti precum Zinedine Zidane, Roberto Carlos, Sergio Ramos, Raul, Ronaldo, Robinho, Guti sau David Beckham.

După ce a fost demis, Luxemburgo a antrenat formaţiile: Santos x2, Palmeiras x2, Altetico Mineiro, Gremio, Fluminense, Flamengo, Cruzeiro, Tianjin Quanjian, Sport Recife şi Vasco da Gama.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare