Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul antrenor al echipei naţionale despre stilul lui Mirel Rădoi: "Rişti, dar trebuie şi să faci faţă!" EXCLUSIV

Fostul antrenor al echipei naţionale despre stilul lui Mirel Rădoi: "Rişti, dar trebuie şi să faci faţă!" EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Fost antrenor secund al echipei naţionale, Adrian Mihalcea a comentat la Telekom Sport rezultatele din ultima vreme de la echipa reprezentativă.

România a pierdut duelurile cu Islanda, Norvegia şi Austria în decurs de o săptămână, iar Adrian Mihalcea, fostul secund al lui Cosmin Contra, a încercat să găsească explicaţiile la Telekom Sport: "Faţă de septembrie ne-au lipsit trei jucători importanţi. Grigore şi Chiricheş plus Coman, care cu Austria a avut o evoluţie bună. Poate fi unul dintre motive" a subliniat Mihalcea.

"Al doilea e că nu reuşim şi nu avem jucători care joacă la un nivel bun. Presiunea aceasta se simte la meciuri. Nu poţi trece peste presiunea pusă asupra naţionalei că trebuie să te califici. Probabil că şi strategia a fost de vină" a mai spus tehnicianul.

Mihalcea a găsit şi câteva diferenţe între stilurile fostului selecţioner, Cosmin Contra, şi actualul selecţioner, Mirel Rădoi: "Noi, cu nordicii, în mandatul lui Cosmin Contra, parcă am fost mai rezervaţi. Noi ne-am dorit să protejăm rezulatul şi să vedem pe parcursul jocului ce se întâmplă. Eu mă bucur pentru Rădoi, dacă nu renunţă la filosofia lui. Pentru noi, lipsa a trei, patru jucători contează mult. El are un stil ofensiv, dar ai probleme cu echipe care ştiu să iasă cu mingea jos. Rămân spaţii libere în care ei pot fructifica acolo. S-a întâmplat şi ieri, şi cu Norvegia. Rişti, dar trebuie şi să faci faţă" a declarat Mihalcea, la Sport Report, de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adrian mihalceamirel rădoi 

viewscnt
Articole similare