Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul antrenor al FCSB, Oleg Protasov, descrie situaţia din Ucraina. A observat tragedia din jurul său: "Putin nu înţelege asta"

Fostul antrenor al FCSB, Oleg Protasov, descrie situaţia din Ucraina. A observat tragedia din jurul său: "Putin nu înţelege asta"
Comentarii

Ucraineanul Oleg Protasov, fost antrenor la FCSB sau Astra Giurgiu, a vorbit despre războiul din ţara natală.

Ce spune fostul antrenor al FCSB despre războiul din Ucraina

Oleg Protasov ocupă postul de vicepreşedinte al federaţiei ucrainene de fotbal, iar unul dintre cei mai apreciaţia antrenori străini care au trecut prin România a vorbit despre agresiunea Rusiei. 

„Acest război este real şi teribil. Inamicul a avariat atâta infrastructură în ţara noastră, atât de multe vieţi au fost deja pierdute. E ceva groaznic. Pot să-l numesc fascism, este distrugerea oamenilor.

Trebuie să ieşim din această situaţie ca învingători şi cred că ţara va face faţă acestui lucru. Vreau să sper că ruşilor le este ruşine de ceea ce se întâmplă. Dar nu am primit apeluri din Rusia. Poate că ei cred atât de obsesiv în ceea ce face conducerea lor şi cred că este în regulă. Dar nu comunic cu ruşii şi nu-mi mai pot imagina cum să continui să comunic cu acei oameni care au susţinut această juntă. 

Există îndoieli că Putin chiar trăieşte în această lume. El nu înţelege că Ucraina este deja o ţară complet liberă, independentă. Ucraina nu vrea să se unească cu nimeni prin forţă, ci va alege cu cine să fie prietenă şi cu cine nu. Dar să vii în Ucraina cu un război este o mare greşeală a conducerii ruse. Vor regreta foarte mult şi o fac deja. Ucraina va fi un stat independent şi puternic, pe care îl vor invidia. La urma urmei, suntem liberi şi vedem deja ce îi aşteaptă pe locuitorii Rusiei în următorii ani ”, a spus Protasov potrivit Sport.ua.

Afla mai multe despre: oleg protasov 

viewscnt
Articole similare