Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul antrenor al FCSB-ului, în negocieri cu FC U Craiova! Condiţiile pe care i le impune lui Adrian Mititelu pentru a semna: ”Am transmis”

Fostul antrenor al FCSB-ului, în negocieri cu FC U Craiova! Condiţiile pe care i le impune lui Adrian Mititelu pentru a semna: ”Am transmis”galerie foto

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova este în căutarea unui nou antrenor, după ce Marius Croitoru (42 de ani) a demisionat din funcţia de principal al echipei. Adrian Mititelu a luat legătura cu un fost tehnician de la FCSB, care a dezvăluit ce condiţii are pentru a semna cu oltenii.

După mai multe rezultate şi prestaţii modeste ale echipei sale, Marius Croitoru a luat decizia de a îşi da demisia de la FC U Craiova, crezând că nu poate redresa corabia.

Deşi au trecut câteva săptămâni din momentul în care şi-a pierdut antrenorul, formaţia olteană încă nu are un nou principal, iar Adrian Mititelu este în continuare în căutari.

Unui dintre candidaţii contactaţi de FC U Craiova este ultimul tehnician care i-a adus titlul FCSB-ului, Constantin Gâlcă (50 de ani), liber de contract din februarie, după despărţirea de Al Hazem.

Fostul antrenor al vicecampioanei a recunoscut negocierile cu clubul patronat de Adrian Mititelu şi a dezvăluit că i-a informat pe olteni în legătură cu condiţiile sale generale.

Una dintre dorinţele ”speciale” ale lui Gâlcă este ca şefii de la FC U Craiova să îl lase pe el să transmită ”mesajele cele mai importante” jucătorilor.

Costel Gâlcă, în negocieri cu FC U Craiova

Am transmis condiţiile mele principale, la modul general. Nu am intrat sub nicio formă în discuţii legate de cifre, de perioade.

Am spus ce mi-aş dori, ce m-aş gândi să lucrez şi cum aş vrea să procedăm pentru a securiza munca staffului tehnic.

E important să ai asigurată o stabilitate şi o siguranţă pentru a construi performanţa. Ne-am oprit undeva la nivelul clauzelor de reziliere.

E vorba despre atitudine, despre felul de a comunica.  Liderul şi cel care conduce vestiarul e antrenorul.

Sigur, patronul are dreptul la păreri, la comentarii, dar cine transmite mesajele cele mai importante e tehnicianul.

Au început foarte bine, au avut un atacant (n.r. Andrea Compagno Compagno) eficient pe baza muncii grupului. Bauza e un jucător bun, dar nu mai e acum la nivelul cunoscut.

Ceva se întâmplă acolo, e greu să duci ritmul ăsta, mai apar scăderi de formă, accidentări, recuperări. Poate se impun la un moment dat şi anumite reevaluări ale lotului.

Dar eu mi-am spus condiţiile generale, mai departe e treaba clubului”, a declarat Constantin Gâlcă, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: constantin gâlcă 

viewscnt
Articole similare