Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul antrenor al lui Ianis Hagi, dezvăluiri de senzaţie. Mesaj subtil pentru Gică Hagi?! "Persoanele din anturaj să înveţe să fie răbdătoare"

Fostul antrenor al lui Ianis Hagi, dezvăluiri de senzaţie. Mesaj subtil pentru Gică Hagi?! "Persoanele din anturaj să înveţe să fie răbdătoare"

Stranieri

Comentarii

Fostul antrenor al lui Genk şi al lui Ianis Hagi, Felice Mazzu, a vorbit, la jumătate de an de la plecarea de la clubul belgian, despre internaţionalul român. Belgianul a susţinut, printre altele, că nu ar fi permis împrumutul lui Ianis la Rangers, dar şi că problemele cu care s-a confruntat sunt din cauza anturajului.

Ianis Hagi a fost împrumutat de Genk la Rangers, iar scoţienii au prima şansă de a-l transfera definitiv, în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Felice Mazzu a recunoscut că mutarea nu ar fi avut loc sub comanda sa, dar a susţinut că transferul la Lazio ar însemna un pas bun în carieră. 

De asemenea, Mazzu a atins şi un subiect sensibil. Belgianul e de părere că anumite persoane din anturajul fotbalistului nu au răbdare: “Nu cred că e o surpriză că Lazio e interesată de Ianis Hagi. Dacă încă aş fi fost antrenorul lui Genk, sub nicio formă nu ar fi ajuns la Rangers. Mereu am dorit să-l păstrez. A fost şi rămâne un jucător bun.

Singura lui problemă a lui e că anumite persoane din anturajul său ar trebui să înveţe să fie răbdătoare. Poate deveni un jucător important în viitor. Sunt convins că Ianis ar fi reuşit în campionatul belgian. Încă are nevoie de a creşte din punct de vedere fizic, dar şi din punct de vedere al exprimării. Tehnica sa... Nu am văzut pe nimeni care să lovească atât de bine cu ambele picioare. Nu vezi nicio diferenţă.

Cred că Serie A va fi o ligă care I se potriveşte. Ştiu că deja a fost şi la Fiorentina. Cred că acum e mult mai puternic. Plecarea la Lazio ar fi o mutare bună pentru el", a declarat Felice Mazzu, conform Thescottishsun.co.uk.

În decembrie 2019, acelaşi Felice Mazzu a explicat public care au fost problemele cu Ianis Hagi la Genk, pe vremea când amândoi se aflau la clubul belgian: "Uitaţi-vă la Hagi, un fotbalist foarte bun, dar într-o linie de mijloc formată din trei fotbalişti nu e potrivit. Am vorbit cu el ore în şir despre acest aspect. El poate juca doar în spatele atacantului, dar restul echipei trebuie să joace în funcţie de el (n.r. - Ianis Hagi). În acest mod s-a compromis", a susţinut fostul antrenor al românului. 

 

Afla mai multe despre: ianis hagigenkfelice mazzurangers 

viewscnt
Articole similare