Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul antrenor al lui Juventus a vrut plecarea lui Ronaldo: "Scăpaţi de el! Blochează creşterea echipei. Cluburile mari îl vor pe Mbappe, Juve e supusă unui jucător de 36 de ani!"

Fostul antrenor al lui Juventus a vrut plecarea lui Ronaldo: "Scăpaţi de el! Blochează creşterea echipei. Cluburile mari îl vor pe Mbappe, Juve e supusă unui jucător de 36 de ani!"

Juventus

Comentarii

Maximiliano Allegri, antrenorul care a plecat de la Juventus în vara lui 2019, le-a cerut şefilor să scape de Cristiano Ronaldo (36 de ani) chiar înainte de despărţirea de club. Presa din Italia a aflat despre o conversaţie pe care Allegri a avut-o cu Andrea Agnelli, preşedintele clubului de la Torino.

Fostul antrenor al lui Juventus le-a cerut şefilor să scape de Ronaldo: "Blochează creşterea echipei şi a clubului!"

La Repubblica, unul dintre cele mai cunoscute ziare din Italia, a publicat, marţi, o conversaţi pe care Max Allegri, fostul antrenor de la Juventus, a avut-o cu preşedintele Andrea Agnelli chiar înainte de plecarea sa de pe Allianz Stadium. Allegri le-a cerut şefilor să scape de Cristiano Ronaldo, care, suţinea antrenorul italian, blochează creşterea echipei şi a clubului.

"Scăpaţi de Ronaldo. Blochează creşterea echipei şi a clubului!", i-ar fi spus Allegri lui Agnelli, conform celor de la La Repubblica. Jurnaliştii italieni continuă: "Sugestia a rămas o scrisoare pierdută. În al treilea an al său în Serie, Juve e prizoniera lui Ronaldo, iar Ronaldo e prizonier la Juventus! În timp ce echipele mari urmăresc să transfere jucători ca Mbappe, Juventus e supusă unui fotbalist de 36 de ani din cauza cui Agnelli a fost nevoit să schimbei antrenori. Fiecare ediţie de UCL, cu Ronaldo, a fost mai rea decât precedenta. Calitatea jocului e slabă, iar veniturile clubului suferă din greu!", mai scriu cei de la La Repubblica.

Cristiano Ronaldo are un salariu de 31 de milioane de euro pe sezon la Juventus, record pentru echipa de la Torino.

Lusitanul, câştigător a cinci Baloane de Aur, a marcat de 32 de ori şi a livrat patru pase de gol în 37 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon cu Juventus.

Max Allegri a condus pe Juventus din 2014 până în 2019, în 271 de meciuri, cu o medie de 2,27 puncte câştigate pe meci. A câştigat cinci titluri, patru Cupe ale Italiei şi două Supercupe. Mai mult, cu Allegri pe bancă, Juventus a jucat două finale de Liga Campionilor, în 2015 şi 2017, ambele pierdute (1-3 cu Barcelona, în 2015, şi 1-4 cu Real Madrid, în 2017).

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomax allegrijuventus 

viewscnt
Articole similare