Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul atacant al Barcelonei n-a uitat cum a fost îndepărtat de pe Camp Nou: "Nu mi-au dat nicio explicaţie. Am refuzat multe oferte, îmi doream să rămân!"

Fostul atacant al Barcelonei n-a uitat cum a fost îndepărtat de pe Camp Nou: "Nu mi-au dat nicio explicaţie. Am refuzat multe oferte, îmi doream să rămân!"

FC Barcelona

Comentarii

Carlos Perez (22 de ani) e supărat pe modul cum a plecat de la FC Barcelona. Quique Setien (63 de ani), noul antrenor al catalanilor, l-a anunţat pe atacantul crescut în La Masia că nu se baza pe serviciile sale, iar AS Roma l-a cumpărat cu 13 milioane de euro, după ce iniţial a optat pentru un împrumut. Perez a spus că nu i s-a dat nicio explicaţie pentru care nu se va mai conta pe serviciile sale.

Perez spune că a refuzat multe oferte pentru că îşi dorea să joace pentru FC Barcelona, dar după venirea lui Setien a fost îndepărtat. Ernesto Valverde, fostul antrenor al trupei de pe Camp Nou, este cel care l-a promovat pe Carles Perez de la echipa a doua a trupei blaugrana.

"Nu mi-au dat nicio explicaţie. Chiar am crezut că o să-mi spună ceva, însă, în lumea fotbalului, eşti doar un produs. Am refuzat multe oferte pentru că îmi doream să rămân acolo. Roma a plătit însă pentru bine şi trebuie să demonstrez pe teren că-mi merit suma de transfer. Au pariat pe mine şi vreau să le răsplătesc încrederea", a declarat atacantul în vârstă de 22 de ani.

13 meciuri la echipa mare a Barcelonei

Carles Perez a jucat 707 minute în 12 meciuri la echipa mare a Barcelonei, pentru care a marcat de trei ori ori şi a livrat trei pase de gol. Transfermarkt îl cotează pe tânărul fotbalist la 10 milioane de euro. Perez a debutat la echipa mare a catalanilor pe 19 mai 2019, într-un meci Eibar - FC Barcelona, în ultima etapă a sezonului trecut. S-a terminat 2-2, pe Ipurrua.

Afla mai multe despre: carles perezfc barcelonaas roma 

viewscnt
Articole similare