Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul atacant al ”Generaţiei de Aur” este şocat de cutremurul din fotbalul italian. ”Nu îmi vine să cred. Ei câştigă milioane de euro şi joacă la pariuri” | EXCLUSIV

Fostul atacant al ”Generaţiei de Aur” este şocat de cutremurul din fotbalul italian. ”Nu îmi vine să cred. Ei câştigă milioane de euro şi joacă la pariuri” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Fotbalul italian este lovit în aceste zile de scandalul legat de jucătorii care ar fi pariat pe meciurile din Serie A. În decursul acestei zile, Gazzetta dello Sport a anunţat că Nicola Zalewski este al patrulea jucător care este implicat în subiectul care ţine iubitorii fotbalului din ”Cizmă” cu sufletul la gură.

Nicolo Fagioli, Sandro Tonali şi  Nicolo Zaniolo au fost primii trei jucători care au fost denunţaţi de Fabrizio Corona, ultimii doi părăsind cantonamentul ”Squadrei Azzurra” premergător meciurilor cu Malta şi Anglia. Cei patru riscă amenzi usturătoare, dar şi suspendări drastice, în cazul în care justiţia va decide că sunt vinovaţi.

Florin Răduciou a răbufnit la adresa ”pariorilor” din Serie A. ”Nu îmi vine să cred”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, fostul atacant al lui AC Milan, Florin Răducioiu a condamnat acţiunile celor patru, catalogând gesturile celor patru drept incalificabile, având în vedere sumele fabuloase pe care le încasează din activitatea de fotbalişti.

Cu toate acestea, Răduciou a declarat că îi pare rău de Sandro Tonalli, fost jucător la AC Milan şi om de bază în linia mediană a naţionalei pregătită de Luciano Spaletti.

”(n.r. despre scandalul pariurilor din Italia) Impactul este foarte grav. Au fost lucruri grave. În cantonamentul echipei naţionale au rămas împietriţi toţi, Spaletti, staff-ul naţionalei. Nu îmi vine să cred că aceşti jucători au jucat la pariuri. Am crezut că nu se va mai întâmpla aşa ceva în 2023. Fotbalişti care câştiga milioane de euro să joace la pariuri... Mi se pare o lipsă de responsabilitate. Îmi pare foarte rău de Tonalli”, a spus Florin Răducioiu, în exclusivitate pentru Orange Sport.

În Italia, Florin Răducioiu a evoluat la Bari, Hellas Verona, AC Milan şi Brescia. Conform Gazzetta dello Sport, lista jucătorilor care implicaţi în scandalul pariurilor din Italia este mult mai lungă, iar celelalte nume vor apărea în zilele următoare.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăserie aflorin răducioiu 

viewscnt
Articole similare