Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul baschetbalist, Alfonso Reyes, dezvăluiri emoţionante din perioada de carantină: "M-a doborât. A fost o perioadă cruntă pentru mine!"

Fostul baschetbalist, Alfonso Reyes, dezvăluiri emoţionante din perioada de carantină: "M-a doborât. A fost o perioadă cruntă pentru mine!"

Diverse

Comentarii

Alfonso Reyes, fost jucător de baschet la Real Madrid, a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus. A ţinut un jurnal cu toate simptomele şi a avertizat că nimeni nu este invincibil în faţa acestui virus mortal. Mărturisirile sale şocante au ajuns în cotidianul MARCA.

Spania - a doua cea mai îndoliată ţară din lume de pandemia covid-19 - a înregistrat peste 900 de morţi vineri - a doua zi consecutiv -, ceea ce creşte bilanţul deceselor la 10.935, au anunţat autorităţile, relatează AFP.

Ajuns la 48 de ani, Alfonso Reyes este fost baschetbalist la Real Madrid, acolo unde a evoluat şi a cucerit printre altele, Cupa Spaniei. A mai jucat în cariera sa la Estudiantes, Unicaja Malaga, Racing PSG şi Leche Rio Breogan. Colosul de 2.02 m a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus pe 14 martie. De atunci, spaniolul a ţinut un jurnal zilnic care i-a ajutat pe urmăritorii săi de pe reţelele de socializare să înţeleagă simptomele COVID-19.

”Durerile de cap mi-au trecut. Au fost puternice, precum o mahmureală groaznică. Şi probabil, cea mai dificilă parte. Nu puteam să dorm sau să gândesc, îmi trecea creierul prin mii de revoluţii" şi-a notat fostul baschetbalist în jurnalul său, pe care toţi cei care îl urmăresc pe reţelele de socializare au avut posibilitatea să-l urmărească. "Acum este mai bine. Nu am mai avut durerile de câteva zile. Nu am mai avut nici febră şi nici nu am mai tuşit aşa des, lucru care anunţă procesul de vindecare. Dar vor mai fi incă 14 zile de carantină, până când virusul va trece complet” mai scrie Reyes. "Eu am o condiţie fizică bună, dar gândeşte-te cum poate suporta o persoană normală aşa ceva!" mărturiseşte fostul sportiv de la Real Madrid. "Eu mă vedeam invincibil, dar virusul m-a doborât!"

”A fost o perioadă cruntă. Nu e doar stresantă, e apăsătoare. La propriu. Pentru mine, în ceea ce priveşte sănătatea, a fost cea mai mare sperietură din viaţa mea. Nu îmi aduc aminte în trecut să fi avut nici măcar gripă. Aveam un episod odată la doi ani, dar dura o zi. Acum sunt bine, dar au fost 16 zile crunte. 12 dintre ele cu o febră cum nu am mai avut niciodată. Am mai avut o accidentare la spate şi am avut dureri mari două zile, dar ştiam atunci că mă voi recupera. Acum nu ştiu...Nu am certitudinea că mă pot vindeca” a mărturisit fostul baschetbalist.

Fostul sportiv a primit multe încurajări, dar şi reacţii pozitive pe reţelele de socializare pentru că şi-a împărtăşit experienţa. El se simte acum mult mai bine şi este pe cale să poată ieşi din nou din casă. Fostul său club, Real Madrid, i-a trimis un mesaj de felicitare şi l-a asigurat de suportul total al instituţiei numărul 1 din sportul spaniol.

Vineri, în Spania, s-au înregistrat 932 de morţi - o uşoară scădere faţă de ”recordul” de 950 de joi.În total, Spania numără peste 117.000 de cazuri confirmate de contaminare cu noul coronavirus, a mai anunţat Guvernul.

Afla mai multe despre: coronaviruspacientalfonso reyes 

viewscnt
Articole similare