Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul baschetbalist Kevin Garnett spune că fost victima unei escrocherii de zeci de milioane de dolari. Cum s-a pretrecut totul

Fostul baschetbalist Kevin Garnett spune că fost victima unei escrocherii de zeci de milioane de dolari. Cum s-a pretrecut totul

Baschet

Comentarii

Fostul baschetbalist Kevin Garnett acuză o firmă de contabilitate şi pe fostul său consilier financiar că l-au escrocat de 77 de milioane de dolari, informează Le Figaro, care citează presa americană.

De-a lungul carierei sale în NBA, între 1995 şi 2016, Garnett a câştigat 334 de milioane de dolari din salarii, iar aproape un sfert din aceşti bani, 77 de milioane de dolari (66,3 milioane de euro), ar fi dispărut în urma unei înşelătorii.

El spune că a fost victima unei escrocherii, care a fost pusă la cale de foşti colaboratori de-ai săi.

Fostul jucător al echipei Boston Cetics acuză cabinetul Welenken şi pe unul dintre contabilii acestuia, Michael Wertheim, că l-au ajutat pe fostul său consilier financiar şi gestionar al averii, Charles Banks, să se îmbogăţească din banii lui.

"Banks a jefuit în mod intenţionat conturile şi bunurile lui Garnett de-a lungul mai multor ani, inclusiv în perioada în care Welenken şi Wertheim s-a ocupat de afacerile jucătorului. Wertheim ştia că Banks se folosea de zeci de milioane de dolari din conturile lui Garnett şi nu a făcut nimic", se arată în plângerea depusă de Garnett.

Charles Banks este deja în vizorul justiţiei americane. În 2017, el a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru că a escrocat în acelaşi fel un alt star din NBA, Tim Duncan de la San Antonio Spurs. Banks a pledat vinovat şi a fost obligat să-i returneze 7,5 milioane de dolari lui Duncan.

Afla mai multe despre: kevin garnett 

viewscnt
Articole similare