Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul baschetbalist Stephon Marbury donează 10 milioane de măşti oraşului New York

Fostul baschetbalist Stephon Marbury donează 10 milioane de măşti oraşului New York

NBA

Comentarii

Stephon Marbury, fost jucător din NBA, a anunţat că a ajuns la un acord cu un producător chinez pentru furnizarea a 10 milioane de măşti pentru oraşul New York.

Potrivit New York Post, Marbury a declarat că fiecare mască îl costă 2,75 dolari, o sumă de cel puţin două ori mai mică decât cea cerută de firmele care comercializează acelaşi tip de măşti în New York. El a precizat că i-a venit ideea de a cumpăra măşti pentru New York atunci când a aflat că nu există suficiente pentru cadrele medicale şi că autorităţile cumpără măşti la preţuri foarte mari.  

Până la urmă sunt din Brooklyn. Este o cauză dragă inimii mele. Am familia aici, în Coney Island, multe rude afectate de asta, aşa că ştiu cât de important este pentru oameni să aibă măşti în această perioadă”, a explicat fostul sportiv.

Stephen Marbury, în vârstă 43 de ani, este în prezent antrenorul echipei chineze Royal Fighters, iar în cariera de jucător a evoluat pentru Minnesota Timberwolves, New Jersey Nets, New York Knicks, Phoenix Suns, Boston Celtics, Shanxi Dragons, Foshan Dralions, Beijing Ducks şi Beijing Fly Dragons. A evoluat de două ori în All Stare Game, în 2001 şi 2003, când reprezenta pe Phoenix Suns.

Afla mai multe despre: baschet 

viewscnt
Articole similare