Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul căpitan al lui Dinamo, mirat de ce se întâmplă: "Nu vine nimeni să cumpere. Nu poţi să cumperi ceva ce e stricat"

Fostul căpitan al lui Dinamo, mirat de ce se întâmplă: "Nu vine nimeni să cumpere. Nu poţi să cumperi ceva ce e stricat"

Dinamo București

Comentarii

Fostul fotbalist al lui Dinamo, Cristi Pulhac, a vorbit despre situaţia în care a ajuns clubul şi a susţinut că "nu poţi să cumperi ceva ce e stricat".

"Situaţia e destul de alarmantă şi am spus-o de anul trecut eu. Eu în primul rând mă uit nu neapărat la rezultatele echipei, cât mă uit la jocul echipei şi ce strategie practică oamenii din conducere. Au fost momente când s-a schimbat acţionariatul şi Dinamo a trăit în continuare vreo 3-4 ani de zile tot din jucătorii care au rămas când au plecat ceilalţi acţionari.

În momentul în care au plecat toţi, s-a ales praful. Nu înţeleg cine poate să cumpere Dinamo în momentul acesta. Pentru mine e o enigmă. De asta nici nu vine nimeni să cumpere. Nu poţi să cumperi ceva ce e stricat", a declarat fostul fundaş stânga pentru Look Sport. 

Ultimele detalii despre vânzarea lui Dinamo

Spaniolii lui Juan Melero Marin au virat deja primele sume de bani pentru a cumpăra partea de club a lui Ionuţ Negoiţă. Spaniolii au virat, în cursul zilei de vineri, restul de 400.000 de euro către clubul Dinamo, respectând promisiunea de a vira în contul clubului 500.000 de euro drept garanţie că intenţiile sunt cât se poate de serioase. Spaniolii conduşi de Pablo Cortacero mai virase, zilele trecute, 100.000 de euro.

Se pare că lucrurile se aşează într-un mod avantajos pentru dinamovişti. Spaniolii sunt decişi să-şi ducă la capăt intenţiile, iar Ionuţ Negoiţă este cel mai nerăbdător ca actele să fie încheiate cât mai rapid şi cât mai avantajos pentru toată lumea.

Spaniolii l-ar fi sunat pe Ionuţ Negoiţă şi i-ar fi trimis dovezi privind viramentul celor 400.000 de euro din scrisoarea de garanţie, pentru a nu exista alte discuţii. Banii ar urma să intre în cluburile din "Ştefan cel Mare" în zilele următoare.

Afla mai multe despre: dinamocristi pulhac 

viewscnt
Articole similare