Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul căpitan al României renunţă definitv la naţională: ”Împlinesc 35 de ani, sunt jucători tineri care merită mai mult” | EXCLUSIV

Fostul căpitan al României renunţă definitv la naţională: ”Împlinesc 35 de ani, sunt jucători tineri care merită mai mult” | EXCLUSIV
Comentarii

Prestaţiile bune ale lui Grigore şi Săpunaru la Rapid i-au adus pe cei doi fundaşi centrali înapoi în discuţie pentru convocarea la naţională, însă niciunul dintre aceştia nu va mai reveni la selecţionata lui Rădoi.

Cristi Săpunaru şi Dragoş Grigore au format un cuplu de fier în centrul apărării Rapidului în actuala stagiune. Cu doar două goluri încasate, ambele în ultimul meci jucat înaintea pauzei competiţionale şi fără Grigore pe teren, giuleştenii au cea mai bună defensivă din Liga 1.

Forma bună a fundaşilor veterani i-a readus în discuţie pentru convocarea la naţională. Săpunaru este oficial retras din selecţionata noastră şi a spus că nu va reveni, iar acum şi Grigore, fost căpitan al României, a dezvăluit că prefreă să lase locul unor jucători mai tineri.

Vorbind despre naţională, fundaşul de 34 de ani, aproape 35, a afirmat că se află prea aproape de finalul carierei pentru a se gândi la convocare. În plus, jucătorul cu 38 de selecţii sub tricolor a vorbit despre mentalitatea pe care trebuie să o aibă fiecare jucător chemat de Rădoi la echipa naţională, dar şi despre lipsa convocărilor pentru rapidişti.

Fostul căpitan al României care nu va mai veni la naţională

Dacă este cineva acolo care nu crede în echipa naţională sau nu are convingerea că poate câştiga orice meci indiferent de rezultatul pe care îl are în faţă, atunci ar trebui să nu se prezinte. Nu cred că trebuie să mergi la echipa naţională şi să te consideri outsider.

Nu cred că are rost să mai vorbim de viitorul meu în tricoul echipei naţionale. Urmează să împlinesc 35 de ani şi sunt jucători tineri care merită să fie la naţională, care fac pasul de la U21, din acea echipă care a făcut o figură foarte frumoasă în Italia acum doi ani de zile.

Şi e normal să li se dea încredere, timp şi toată lumea să fie alături de ei, indiferent de rezultatele de moment pe care echipa le va traversa. Dacă aşa s-a considerat, că niciun jucător al Rapidului nu merita să fie convocat, atunci înseamnă că niciun jucător al Rapidului nu a meritat”, a declarat Dragoş Grigore, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţionalădragoş grigoreromânia 

viewscnt
Articole similare