Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul dinamovist Aleix Garcia a fost convocat în naţionala Spaniei! E cel mai valoros jucător străin trecut prin Superligă?

Fostul dinamovist Aleix Garcia a fost convocat în naţionala Spaniei! E cel mai valoros jucător străin trecut prin Superligă?

Fotbal

Comentarii

Presa din Spania anunţă că fostul mijlocaş al celor de la Dinamo, Aleix Garcia (26 de ani), a fost convocat, în premieră, în naţionala ”La Rioja”.

Naţionala Spaniei va juca împotriva Ciprului (joi, 16 noiembrie, Limassol) şi Georgiei (duminică, 19 noiembrie, Valladolid) în ultimele două confruntări din grupa de calificare pentru EURO 2024.

Aleix Garcia, convocat în naţionala Spaniei!

Selecţionerul Spaniei, Luis de la Fuente, a anunţat lotul pentru cele două jocuri, iar printre jucători se regăseşte şi fostul jucător al celor de la Dinamo, Aleix Garcia, legitimat în prezent la liderul din La Liga, Girona.

  • Aleix Garcia a jucat la Dinamo în perioada octombrie 2020 - ianuarie 2021. A fost adus în ”era Cortacero”, însă a plecat rapid, la Eibar, după ce a înţeles că personajul cu prenume de narcotraficant, Pablo, nu avea de gând să plătească salariile.

În acest moment, Aleix Garcia a bifat 3 goluri şi 4 pase decisive în La Liga, în primele 12 etape scurse. Mijlocaşul este vizat de mai multe formaţii cu tradiţie din La Liga, precum Barcelona şi Atletico Madrid.

  • 10.000.000 este cota de piaţă a lui Aleix Garcia, conform transfermarkt.de

Iată lotul Spaniei pentru jocurile cu Cipru şi Georgia: 

  • Portari: Unai Simón, David Raya şi Álex Remiro.
  • Fundaşi: Carvajal, Jesús Navas, Íñigo Martínez, Pau Torres, Le Normand, David García, Gayá, Grimaldo.
  • Mijlocaşi: Rodrigo, Zubimendi, Gavi, Mikel Merino, Fabián Ruiz, Sancet, Rodrigo Riquelme şi Aleix García.
  • Atacanţi: Morata, Joselu, Ferran Torres, Nico Williams, Lamine Yamal şi Oyarzabal.

Afla mai multe despre: aleix garciade la fuentesspania 

viewscnt
Articole similare