Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul doctor al lui Diego Maradona, dezvăluire şocantă: "S-a sinucis!". Detalii cutremurătoare despre situaţia în care se afla argentinianul: "A mai încercat!"

Fostul doctor al lui Diego Maradona, dezvăluire şocantă: "S-a sinucis!". Detalii cutremurătoare despre situaţia în care se afla argentinianul: "A mai încercat!"
Comentarii

Fostul doctor al lui Diego Maradona, cel care a murit pe 25 noiembrie la 60 de ani din cauza unui stop cardiorespirator, face o declaraţe şocantă la aproape o lună de la decesul lui "El Pibe d'Oro".

Alfredo Cahe, fostul dorector al lui Diego Maradona, e convins că fostul fotbalist argentinian a vrut să se sinucidă. Medicul a declarat că Maradona a încercat să se sinucidă pe vremea când trăia în Cuba. Cu puţin timp înainte să moară, Maradona fusese operat pe creier pentru a-i fi extirpată o tumoare.

"Ultima oară l-am văzut în viaţă la clinica Olivos, unde fusese operat. Era sedat şi dormea. Nu am putut să vorbesc cu el. Pur şi simplu, mi-au închis uşa în faţă. Au motivat că un pacient are faimosul virus.

Când m-am dus să-l văd a doua oară, se sinucisese. Cred că s-a sinucis pentru că se săturase de tot ce îl înconjura. Totul ce s-a întâmplat a dus la sinucidere. Una dintre asistentele care au stat cu el până la sfârşit mi-a spus: 'Nu mai voia să trăiască. Era obosit'. Dacă a avut ce spun că a avut, nu trebuia operat. Maradona a încercat să se sinucidă şi în Cuba", a spus Alfredo Cahe, care a oferit interviuri la posturile de televiziune Canal 9 şi America TV.

Încă un stadion din lume se va numi "Diego Maradona"

Stadionul Unico de La Plata se va numi Diego Armando Maradona, după numele fostului mare fotbalist, a anunţat, vineri, guvernatorul provinciei Buenos Aires.

"Am decis să redenumim stadionul Unico de la Plata Diego Armando Maradona. Diego era unic şi merită ca acest stadion să-i poarte numele", a declarat guvernatorul Axel Kicillof, în prezenţa preşedintelui argentinian Alberto Fernández şi a vicepreşedintei Cristina Kirchner.

Afla mai multe despre: diego maradonasinucideredoctoralfredo cahe 

viewscnt
Articole similare