Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul fotbalist al lui Gică Hagi, pe lista lui Reghecampf la U Craiova. Oltenii vor un campion al României

Fostul fotbalist al lui Gică Hagi, pe lista lui Reghecampf la U Craiova. Oltenii vor un campion al României
Comentarii

U Craiova vrea să transfere un fotbalist trecut pe la Farul lui Gică Hagi, atunci când echipa se numea Viitorul. Este vorba despre Lyes Houri (25 de ani).

Houri, fost internaţional de tineret al Franţei, e pe punctul de a se despărţi de Fehervar, iar ProSport scrie că fotbalistul e dorit de Laurenţiu Reghecampf la U Craiova. Sursa citată scrie că Reghe are o părere foarte bună despre Houri, despre care consideră că poate aduce un plus în linia de mijloc.

După plecarea lui Cicâldău la Galatasaray în schimbul a 6,5 milioane de euro, U Craiova l-a transferat pe Ionuţ Vînă (25 de ani) de la FCSB.

Mijlocaşul a avut o singură experienţă în România, unde a evoluat în Liga 1 între 2018 şi 2020. În această perioadă, el a evoluat în 46 de meciuri pentru Farul Constanţa (fosta Viitorul), reuşind să îşi treacă de patru ori numele pe lista marcatorilor, dar şi titlul şi Supercupa României în palmares.

Valenciennes, Bastia, Belfort, Roda, Lens B, Viitorul şi Fehervar sunt echipele din CV-ul de fotbalist profesionist al lui Lyes Houri.

Afla mai multe despre: lyes houriu craiovatransfer 

viewscnt
Articole similare