Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul fotbalist de la Arsenal, contactat de FCSB! "Am zis că suntem capabili să facem o ofertă foarte bună". Situaţia jucătorului

Fostul fotbalist de la Arsenal, contactat de FCSB! "Am zis că suntem capabili să facem o ofertă foarte bună". Situaţia jucătorului

FCSB

Comentarii

FCSB monitorizează constant situaţia fotbaliştilor români, inclusiv a celor din străinătate. Managerul general Mihai Stoica, cel care s-a ocupat de transferuri, a recunoscut că a luat legătura cu impresarul fostului fotbalist de la Arsenal, Vlad Dragomir, pentru a-l aduce la echipa din Berceni.

Gigi Becali a schimbat strategia la FCSB, în ultimii ani, şi a mizat pe jucători tineri, pe care să-i vândă în străinătate. Ultimii jucători transferaţi au fost Olimpiu Moruţan şi Dennis Man. În 2018, clubul l-a dorit şi pe internaţionalul român Vlad Dragomir (22 de ani), imediat după ce acesta s-a despărţit de Arsenal. 

Fotbalistul dorit de FCSB, imediat după ce a plecat de la Arsenal

Cariera lui Vlad Dragomir ar fi urmat alt curs în ultimii ani. Imediat după ce contractul cu "tunarii" nu a mai fost prelungit, mijlocaşul a avut de ales dintre mai multe variante. FCSB a fost pregătită să facă o ofertă, dar agentul tricolorului a susţinut că vor alege o echipă din Italia, a dezvăluit Mihai Stoica: "Marius Marin şi Vlad Dragomir sunt jucători de profil diferit. Marius Marin e jucătorul Pisei, a fost liber de contract, dar şi-a reînnoit contractul pe un salariu dublu. Are un salariu bun pentru Serie B, dar nu i-am făcut nicio ofertă. Când era liber, îi aveam pe poziţia lui pe Ovidiu Popescu, Şut, Gabriel Simion, Dragoş Nedelcu şi Ovidiu Perianu, de perspectivă şi juca un singur fotbalist pe acea poziţie. Era cumva forţat să aducem un alt închizător. Chiar am citit despre Marius Marin că nu e închizător, ci că e optar. Nu, e închizător pur, Mirel Rădoi l-a folosit chiar fundaş central la naţională. 

Vlad Dragomir e un jucător pe care eu, personal, l-am dorit foarte mult când şi-a încheiat contractul cu Arsenal. Agentul lui a zis că-l duce în Italia. Am zis că suntem capabili să facem o ofertă foarte bună, pentru că noi chiar ni-l doream. Sigur, nu putem concura cu echipe puternice din Italia, nu mă refer la Milan, Inter, Juventus, ci la Fiorentina, Sampdoria, Udinese. El a ajuns unde a ajuns. E în tratative tot cu echipe din Serie B acum. A jucat la Entella, care făcea act de prezenţă în Serie B", a spus oficialul FCSB, într-o discuţie cu fanii. 

În ultimii trei ani, Dragomir a jucat pentru Perugia şi Virtus Entella, unde a strâns aproape 100 de meciuri, patru goluri şi nouă pase decisive. 

Vlad Dragomir nu e considerat un înlocuitor potrivit pentru Moruţan

După plecarea lui Moruţan la Galatasaray, unde a debutat cu o pasă de gol, FCSB nu ia în calcul un posibil transfer al lui Vlad Dragomir, deşi acesta e liber de contract: "Acum nu ne-am gândit la el. Doar că după plecarea lui Moruţan... Bine, nu e un jucător de acelaşi profil. E tot '99, dar parcă e puţin mai defensiv decât Moruţan. Interii noştri sunt Olaru şi Florin Tănase, dacă vine Keşeru. Răzvan Oaidă, jucător cu o carte de vizită importantă şi Alexandru Musi, un nume de care cu certitudine veţi auzi, sunt variante. De asta nu vrem să aducem jucători cu care să-i blocăm pe jucătorii pe care-i avem", a adăugat managerul general de la FCSB. 

Apoi, MM Stoica a fost întrebat, de un alt fan, dacă FCSB are intenţia de a-l aduce pe Andrei Ciobanu, unul dintre liderii vestiarului Farului Constanţa: "Revin. Ciobanu evoluează în 4-3-3 doar inter, iar interii noştri sunt cei amintiţi mai devreme". 

În această perioadă, FCSB ar putea face patru transferuri!

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbtransferuri fcsbtransfer fcsbgigi becali,  

viewscnt
Articole similare