Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul fotbalist de la CFR Cluj revine în Gruia să se lupte pentru Champions League! Stojan Vranjes, pregătit de provocare: "E favorită, ştiu istoria lor" EXCLUSIV

Fostul fotbalist de la CFR Cluj revine în Gruia să se lupte pentru Champions League! Stojan Vranjes, pregătit de provocare: "E favorită, ştiu istoria lor" EXCLUSIVgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Stojan Vranjes a ajuns la 34 de ani, a câştigat titlul în Bosnia şi i-a ieşit în cale lui CFR Cluj, în drumul spre grupele Champions League. Bosniacul a vorbit, pentru Telekom Sport, despre fosta sa echipă.

Stojan Vranjes se reîntâlneşte cu CFR Cluj

CFR Cluj va întâlni echipa bosniacă FK Borac Banja Luka în primul tur preliminar Champions League. La campioana Bosniei joacă şi Stojan Vranjes, fost mijlocaş la Pandurii Târgu Jiu şi campion al Ligii 1 cu CFR Cluj, în 2012. 

Vranjes a ajuns în România în 2010, când a semnat cu Pandurii, iar după doi ani a fost împrumutat pentru un sezon la CFR Cluj. Mijlocaşul e fericit că se va întâlni cu actuala campioană a Ligii 1, chiar dacă Borac Banja a nimerit cel mai greu adversar. 

"Am câştigat titlul cu CFR şi am rămas cu amintiri foarte frumoase cu CFR. Când am văzut că jucăm cu CFR, am fost foarte bucuros, pentru că mă întorc acolo. Ştiu că este foarte, foarte greu, pentru că am luat cel mai greu adversar şi o să fie un meci foarte greu pentru noi. CFR e mare favorită, eu vorbesc sincer, pentru că eu ştiu istoria CFR-ului", a declarat Vranjes.  

La opt ani de la plecarea din România, unde ultima oară a jucat la Pandurii, mijlocaşul central s-a întors în oraşul natal, Banja Luka: "M-am întors aici când a fost în liga a doua. Acum am câştigat titlul cu clubul de unde m-am născut şi e cel mai bine pentru cariera mea. Suntem o echipă care înscrie foarte multe goluri, avem atacanţi şi jucători foarte buni care joacă spre poarta adversarului. Îmi pare rău pentru că nu am rămas acolo, pentru că CFR atunci a jucat grupe de Champions League", a mai spus bosniacul. 

Vranjes l-a lăudat pe Mario Camora, pe care-l numeşte legendă a clubului: "Sunt foarte bucuros că o să ne întâlnim cu el, pentru că el a venit atunci când am fost acolo şi mă bucur pentru că el a rămas aşa mult acolo şi că e căpitan şi văd că joacă pentru România. Este acum, pot să spun, legendă. Abia aştept să mă văd cu el, pentru că şi eu sunt căpitan aici şi aştept să schimb tricoul cu el", a încheiat fostul fotbalist al lui CFR Cluj. 

FOTO: Stojan Vranjes, la Pandurii Târgu Jiu, în 2011. 

Afla mai multe despre: stojan vranjesstojan vranjes cfr clujcfr clujbanja lukacfr cluj banja luka champions league 

viewscnt
Articole similare