Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul fotbalist de la FCSB a agăţat ghetele în cui la 26 de ani, dar e gata să revină chiar şi în Liga 3: "Să-mi dea 1.000 de euro. Alţii stau pe 4-5.000 şi nu fac nimic!"

Fostul fotbalist de la FCSB a agăţat ghetele în cui la 26 de ani, dar e gata să revină chiar şi în Liga 3: "Să-mi dea 1.000 de euro. Alţii stau pe 4-5.000 şi nu fac nimic!"

Superliga

Comentarii

Sebastian Chitoşcă (28 de ani), fostul fotbalist de la Ceahlăul sau FCSB, e gata să revină în fotbal la doar doi ani după ce s-a lăsat. Jucătorul ar fi gata să accepte şi o propunere din Liga 3, pe un salariu mic, pentru putea fi din nou pe gazon şi să practice sportul pe care-l iubeşte.

Fostul fotbalist de la FCSB a agăţat ghetele în cui la 26 de ani, dar e gata să revină chiar şi în Liga 3

Pentru Sebastian Chitoşcă, ultima experienţă în fotbal a fost la U Cluj, în Liga 2, apoi a ales să renunţe să mai joace la nivel profesionist. Acum, la doi ani distanţă de când a agăţat ghetele în cui, e gata să revină şi să joace chiar şi în Liga 3 pentru un salariu mic, doar ca să practice din nou sportul pe care-l iubeşte.

„Aş vrea să mă întorc în fotbal, aş vrea să o iau de jos. Am 28 de ani, fac 29. Văd foarte mulţi jucători trecuţi de 30 de ani că joacă în Liga 1. Depinde de organismul fiecăruia, eu am continuat să fac mişcare întotdeauna. În ultimele 7 luni am fost într-o competiţie sportivă. Nu am nicio promisiune, dar sunt dispus să mă antrenez cu o echipă, să vadă oamenii dacă Sebastian Chitoşcă mai poate. Eu, dacă voiam, până în 2021, eram la FCSB, şi aveam un venit lunar fabulos fără să fac nimic. M-aş fi antrenat prin parcuri, posibil. Dar nu am fost aşa.

Aş merge şi în Liga 3, sau în Liga 2, să mă pun pe picioare. Sunt ferm convins că fac faţă. Cu o pregătire bună, în 3 luni nu există şansă să nu pot juca în Liga 2. Ştiu ce potenţial am ca sportiv, calităţile mele fizice. Astea m-au ţinut pe mine în sport: viteza, rezistenţa, alergam foarte mult.

E posibil să-mi fie greu, vin după o perioadă în care organismul a stagnat, nu mai e masa musculară activă. E greu, dar cu muncă 200%, dacă te antrenezi 3 ore pe zi, în 3-4 luni poţi deveni mult mai bun decât în trecut. Eu nu am apucat să joc fotbalul la maturitate”, a spus Chitoşcă, conform gsp.ro.

Chitoşcă: "Alţii stau pe 4-5.000 şi nu fac nimic!"

Salariul nu reprezintă o problemă pentru echipa care-l doreşte, spune Sebastian Chitoşcă. „Cine mi-ar întinde acum mâna asta, ar face-o şi sportiv şi uman. M-ar ajuta să trec peste anumite chestii. Evident că nu m-ar plăti nimeni cu mult, nici nu mă gândesc la asta. Să-mi dea 1.000 de euro salariu. Nu e nimic la un club de fotbal, alţii stau pe 4.000 - 5.000 şi nu fac nimic.

Nu cred că un club care ar vrea să-mi întindă o mână de ajutor ar pierde ceva. Aş semna un contract pe 6 luni, în care omul să vadă cum mă comport. Dacă eu sunt jucătorul pe care ei şi-l doresc, aş continua. Am speranţe puţine că se va întâmpla asta. La cum sunt eu, pot să mai joc 6 ani lejer. Nu am un fizic care să mă dezavantajeze”, a mai spus Sebastian Chitoşcă pentru sursa citată.

Ceahlăul, CSM Roman, FCSB, FC Voluntari, FC Braşov, FC Botoşani şi U Cluj sunt echipele din CV-ul lui Sebastian Chitoşcă.

Afla mai multe despre: sebastian chitoscafotbalfcsbcontractoferte 

viewscnt
Articole similare