Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul jucător al celor de la FSCB, Alex Bourceanu, şi-a început cariera de antrenor după ce a ajuns în staff-ul lui Ovidiu Stângă la FC U Craiova din Liga a 2-a

Fostul jucător al celor de la FSCB, Alex Bourceanu, şi-a început cariera de antrenor după ce a ajuns în staff-ul lui Ovidiu Stângă la FC U Craiova din Liga a 2-a

Fotbal

Comentarii

Săptămâna aceasta, formaţia patronată de Adrian Mititelu, a pierdut atât sigla cât şi numele la Curtea de Apel Bucureşti.

Alex Bourceanu a revenit în fotbal şi a acceptat provocarea de a face parte din staff-ul lui Ovidiu Stângă la FC U Craiova 1948, formaţie aflată pe locul 1 în liga secundă. Bourceanu şi-a încheiat cariera de jucător în 2019. Acesta are 26 de selecţii pentru echipa naţională de fotbal a României şi peste 100 de meciuri jucate pentru FCSB.

Am început şcoala de antrenori şi am ales o colaborare la FC Universitatea Craiova ca antrenor secund al lui Ovidiu Stângă. Momentan voi sta cu Ovidiu alături de băieţi în aceste două săptămâni. Sincer, mi-ar plăcea să continuăm împreună şi după aceste două săptămâni, dar vom vedea după ce se termină cantonamentul cum vor sta lucrurile. Vom discuta din nou şi vom lua o decizie finală. Îl apreciez mult pe Ovidiu Stângă şi îmi face mare plăcere să lucrez alături de el. Dar, repet, hotărârea finală o vom lua ambele părţi după finalul acestui cantonament”, a declarat fostul jucător al celor de la FCSB pentru Ediţie.ro.

Săptămâna aceasta, formaţia patronată de Adrian Mititelu, a pierdut atât sigla cât şi numele la Curtea de Apel Bucureşti. Formaţia din Craiova este obligată să retragă de pe piaţă orice fel de produs cu denumirea şi inscripţiile formaţiei FC U Craiova 1948. De asemenea, Curtea de Apel Bucureşti a decis că palmaresul clubului aparţie formaţiei dezafiliate de FRF în urmă cu 10 ani.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: fc u craiova 

viewscnt
Articole similare