Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul jucător al FCSB revine la Viitorul! Mutarea anunţată de conducere: "E printre primii din ţară. Cred că Hagi o să-l vrea înapoi"

Fostul jucător al FCSB revine la Viitorul! Mutarea anunţată de conducere: "E printre primii din ţară. Cred că Hagi o să-l vrea înapoi"

Farul Constanța

Comentarii

Împrumutul lui Valentin Cojocaru (24 de ani) la FC Voluntari expiră la finalul sezonului, iar conducerea ilfovenilor a anunţat că portarul ar putea reveni la Viitorul.

Preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone, a susţinut că Gică Hagi ar fi tentat să-l aducă înapoi pe Valentin Cojocaru, deşi acesta ar fi putut continua în Ilfov, dacă cele două cluburi erau de acord:

"Înainte, în prima repriză, tot el ne-a scos. Asta e, se întâmplă. În opinia mea, e în primii patru, cinci portari din ţară, e un goalkeeper care poate face faţă la o echipă de cupele europene. Probabil că se va întoarce la Viitorul, nu e jucătorul nostru. Cred că Hagi o să-l vrea înapoi”, a declarat Andone pentru Gazeta Sporturilor. 

”Cojocaru trebuie să îşi facă treaba foarte bine unde e acum. E unul dintre cei mai talentaţi din ţară. Mai are câteva etape la Voluntari şi vom vedea ce e de făcut”, spunea Hagi, după meciul direct cu FC Voluntari. 

VIDEO | Gafă incredibilă a lui Valentin Cojocaru la golul doi al Clinceniului! Reacţia portarului: "E inimaginabil!"

În minutul 61 al meciului Academica Clinceni - FC Voluntari, Jovan Markovic a marcat golul doi al echipei sale, cu marele concurs al lui Valentin Cojocaru. Portarul a încercat să respingă o minge pe care atacantul şi-a dat-o prea în faţă, însă a dat pe lâgnă minge şi i-a dat ocazia lui Markovic să încrie.

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulvalentin cojocaru 

viewscnt
Articole similare