Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul jucător al ”Generaţiei de Aur” ameninţă cu retragerea din antrenorat!

Fostul jucător al ”Generaţiei de Aur” ameninţă cu retragerea din antrenorat!

Breaking News

Comentarii

”U” Cluj traversează o perioadă neagră. ”Şepcile Roşii” au pierdut trei meciuri în decurs de o săptămână, unul în semifinalele Cupei ş şi şi-au redus considerabil şansele de a participa în cupele europene.

După ultimele rezultate, Ioan Ovidiu Sabău a recunoscut că jucătorii sunt cu moralul la pământ şi a ameninţat că nu se va mulţumi să se lupta pentru evitarea retrogradării şi din sezonul următor.

Mai mult decât atât, fostul mijlocaş de la Brescia este dispus să facă un pas înapoi, în cazul în care conducerea clubului va considera că antrenorul este vinovat la Universitatea Cluj.

Ioan Ovidiu Sabău: ”Mai bine nu mai fac această meserie decât să mă lupt pentru evitarea retrogradării”

”E o lipsă totală de încredere, în momentul de faţă. Am fost acolo, sus, pentru play-off, am pierdut acel moment. Apoi am irosit posibilitatea să jucăm o finală. La fel, am pierdut. Şi îţi pierzi încrederea, ăsta e adevărul.

Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum! Din jucători apreciaţi, respectaţi, încurajaţi tot timpul, acum sunt jucători foarte slabi... Sper să redevenim echipa ce a câştigat respectul oamenilor. Depinde de noi cum vom reacţiona.

E o perioadă foarte grea, dar nu trebuie să cedăm. Am mare încredere că nu se pune problema să retrogradăm sau să ajungem să jucăm baraj! Am încredere în jucători. E o situaţie grea, avem sprijinul conducerii, al diverşilor oameni, care ne trimit mesaje de încurajare. Cum sunt şi oameni care ne denigrează, e o realitate pe care trebuie s-o acceptăm

La mine, dacă se găsesc soluţii mai bune şi au alte variante mai bune, sunt dispus să plec şi chiar să vin cu bani de acasă să ajut echipa. Aici nu punem sub semnul întrebării «pleacă Sabău sau nu pleacă». Nu discutăm această problemă.

Am încredere în mine, în tot ceea ce am lucrat, nu m-am schimbat, am aceleaşi principii. Încerc să-i adun pe jucători, să le dau încredere. Ţin foarte mult la ei, trebuie să găsesc acele cuvinte care să le dea curaj pentru o nouă victorie.

Eu nu o să mai accept şi nu o să mă mai mulţumesc să mă lupt la retrogradare. Mai bine nu mai fac această meserie. Este clar că la anul lucrurile altfel trebuie să arate", a mai spus antrenorul principal de la U Cluj", a spus Ioan Ovidiu Sabău, înaintea meciului cu Poli Iaşi.

În acest moment, Universitatea Cluj este pe locul patru în play-out, cu 26 de puncte, la şase lungimi distanţă de primul loc retrogradabil.

 

Afla mai multe despre: ”u” clujioan ovidiu sabăusuperliga 

viewscnt
Articole similare