Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul lider mondial, scoţianul Andy Murray, a fost testat pozitiv la coronavirus şi ratează Australian Open

Fostul lider mondial, scoţianul Andy Murray, a fost testat pozitiv la coronavirus şi ratează Australian Open

Sporturi

Comentarii

Tenismenul scoţianul Andy Murray a fost testat pozitiv cu noul coronavirus chiar în parioada în care trebuia să facă deplasarea la Melbourne, pentru a participa Australian Open, informează dailymail.co.uk.

Potrivit sursei citate, tenismenul în vârstă de 33 de ani a efectuat testul în urmă cu câteva zile şi are simptome uşoare ale bolii. El s-a plasat în izolare şi aşteaptă decizia organizatorilor Australian Open cu privire la participarea lui la turneu.

Fost lider mondial şi de cinci ori finalist la Melbourne, Murray, acum pe locul 123 ATP, a primit un wild card pentru primul grand slam al anului.

Din cauza pandemiei de coronavirs, organizatorii au impus tuturor jucătorilor obligativitatea de a ajunge la Melbourne până la 17 ianuarie şi apoi efectuarea unei perioade de carantină de 14 zile. 

Într-o situaţia apropiată de cea a lui Murray s-a găsit americanul Tennys Sandgren, locul 50 ATP, care a ieşit şi el de curând pozitiv la testul pentru coronavirus. La intervenţia directorului AusOpen, Craig Tiley, Sandgren a primit acceptul să se urce în avionul de Melbourne. Diferenţa faţă de cazul Murray este reprezentată de faptul că americanul a avut Covid-19 în noiembrie.

În mod ironic, britanicul s-a retras de Delray Beach, unul dintre primele turnee din 2021, tocmai pentru a minimiza posibilitatea de a contracta virusul.

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare