Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, aşteaptă astăzi decizia privind liberarea condiţionată din închisoare

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, aşteaptă astăzi decizia privind liberarea condiţionată din închisoare

Diverse

Comentarii

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului Monica Iacob Ridzi, care a executat doi ani şi opt luni din pedeapsa de cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, află miercuri dacă va fi pusă în libertate. Tribunalul Cluj urmează să se pronunţe asupra contestaţiei la decizia Judecătoriei Gherla privind liberarea condiţionată a fostului ministru.

Fostul ministru al Tineretului Monica Iacob Ridzi este încarcerată la Penitenciarul Gherla. Judecătoria Gherla a decis în 27 octombrie liberarea condiţionată a Monicăi Iacob Ridzi, îns- decizia a fost atacată de procurori.

Monica Iacob-Ridzi a fost condamnată în 2015 la cinci ani de închisoare în dosarul ”2 Mai”, în care a fost judecată pentru abuz în serviciu în formă calificată, fals intelectual şi participaţie improprie de acces fără drept la un sistem informatic. Alături de Ridzi, în acelaşi dosar, au fost judecate şi condamnate alte 11 persoane, foşti angajaţi ai ministerului Tineretului, administratori de firme, colaboratori. Ea a fost găsită vinovată după ce procurorii DNA au acuzat-o că a plătit în 2009 servicii fictive unor companii preferenţiale, pentru organizarea manifestărilor de Ziua Tineretului, şi astfel a adus un prejudiciu de peste 600.000 de euro Ministerului Turismului.

Afla mai multe despre: monica iacob ridzipuscariepeninteciareliberareministrusport 

viewscnt
Articole similare